Lasser Mig/Mag

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Gorredijk

Over de functie

Heb jij enige ervaring als Constructiebankwerker/Lasser en ben je in het bezit van lasdiploma MIG/MAG op niveau 3? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Drachten zoeken wij namelijk een Lasser! Als Lasser bij deze opdrachtgever werk je in de werkplaats en produceer je zelfstandig onderdelen voor diverse producten. Het betreft een fulltime functie in dagdienst voor langere tijd.

Over het bedrijf

Het ontwikkelen, produceren en verhandelen van werktuigbouwkundige apparatuur en constructies, alles in de ruimste zin des woords. Onder het doel der vennootschap is mede begrepen het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie over andere ondernemingen, alsmede het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden. Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden.

Functie eisen

- je bent in het bezit van een lasdiploma MIG/MAG niveau 3
- je hebt enige ervaring als lasser
- je kunt zelfstandig werken vanaf tekening

Spreek bovenstaande vacature jou aan en voldoe je aan de gevraagd functie eisen? Reageer dan snel en stuur je CV!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via