Vrachtwagenchauffeur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 15 en € 17
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Met de vlam in de pijp zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs. Jij ben een vrachtwagenchauffeur die graag in de binnenlanden van Nederland rijdt op producten af te leveren. Daarnaast vind je het niet erg om onregelmatige tijden te werken. Voel jij je aangesproken, lees dan snel verder!

Je begint de werkdag met het laden van jouw vrachtwagen. Samen met jouw logistieke collega’s plaats je de karren zo in de wagen zodat je op de eindbestemmingen het juiste in chronologische volgorde kan uitladen.
Hierbij is het belangrijk dat je de juiste producten en hoeveelheden uitlaadt. Dit doe je aan de hand van geautomatiseerde systemen en bijgevoegde pakbonnen. Het is van belang dat jij zorgvuldig werkt om de producten in de juiste status bij de klant te krijgen. Jij haalt er voldoening om producten op de afgesproken tijd en locatie te krijgen. Doordat je hierin secuur en efficiënt te werk gaat kom je met een lege wagen weer terug bij de opdrachtgever.

Ervaring in het chauffeur vak is gewenst. Vanuit jouw ervaring komt naar voren dat je goed zelfstandig kan werken. Je werktijden kunnen variëren na wens van de opdrachtgever. In sommige gevallen is het ook mogelijk dat je weekenddiensten draait. Het voordeel hiervan is dat hier weer een leuke financiële vergoeding tegen over staat. Het bruto uurloon is conform CAO en werkervaring.

Ben jij de vrachtwagenchauffeur die wij zoeken? Reageer dan snel op deze vacature of bel 0512-542 742

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via