commercieel medewerker binnendienst (internationaal)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 17
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Als commercieel medewerker binnendienst heb je een belangrijke functie. Je vormt de schakel tussen zowel klanten en leveranciers als op kantoor tussen de verschillende accountteams. Goed kunnen communiceren is daarbij van groot belang. De functie is een mix van contacten met klanten en leveranciers en (commercieel) administratieve taken. Het is een gevarieerde functie in een dynamische omgeving met veel eigen verantwoordelijkheid en met veel ontwikkelmogelijkheden.

Je kent en verkent de markt en je weet onder de beste voorwaarden (prijs, levertijd, kwaliteit en service) de aanvragen (tenders) van een aantal grote internationale klanten compleet en tijdig te beantwoorden. Zodra de tender gewonnen is, moet er worden ingekocht. Jouw verantwoordelijkheid is in te kopen tegen de beste prijs en kwaliteit bij de leveranciers van onze opdrachtgever. Daarnaast dien je te zorgen voor een goede opvolging van jouw orders en de daarbij behorende administratie. Je zorgt ervoor dat je klant zeer tevreden is over de verrichtte dienstverlening en daardoor graag en veel zaken doet.
Samen met je collega’s van het team waar je deel van uitmaakt kom je telkens tot het optimale resultaat. Je bent daarbij het voorbeeld van een sterke teamspeler.

Efficiënte en effectieve processen vormen de basis van het commerciële werk. Degene waarnaar wij op zoek zijn is iemand die het principe van ‘continu verbeteren’ omarmt en weet toe te passen. Je bent werkzaam op het hoofdkantoor in Emmen en hebt van daaruit wereldwijd contacten met klanten, leveranciers en collega’s van de buitenlandse vestigingen. De kandidaat die wij zoeken heeft ervaring in soortgelijk werk.

Iets voor jou? Reageer dan snel!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererende inkooporganisatie actief in inkoop en supply chain management. Met een jong en dynamisch team biedt onze opdrachtgever een breed scala aan inkoop- en logistieke dienstverlening. Het bedrijf werkt met name voor innovatieve opdrachtgevers in de industrie, olie & gas en in de publieke sector.

Functie eisen

Je hebt het volgende in huis:
* Aantoonbare en gedegen ervaring in een commerciële-administratieve functie;
* een afgeronde commerciële opleiding op HBO-niveau;
* goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je herkent je in de volgende steekwoorden:
* Klant- en resultaatgerichtheid;
* samenwerken;
* initiatiefrijk;
* gedreven en verantwoordelijk;
* accuraat.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via