Verkoopmedewerker

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 11
  • Standplaats Zeijen

Over de functie

Lijkt jou het werk rondom een bakkerij een uitdaging? Ben jij iemand die graag tevreden klanten weer de deur uit ziet gaan? Kun je goed in een team werken en ben je erg enthousiast over je werk? Wat is nou lekkerder dan de zoete geur van overheerlijk gebak en koeken te ruiken de hele dag? Dan zoeken wij jou als verkoopmedewerker in de bakkerij!

Ben jij iemand met een vlotte babbel en heb je klantvriendelijkheid op plek één staan? Weet jij van aanpakken? Dan is dit zeker iets voor jou.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker in de bakkerij. Als verkoopmedewerker help jij klanten, je verkoopt producten en zorgt ervoor dat de winkel er op en top uitziet. Je zorgt ervoor dat klanten met een tevreden gevoel weer weggaan en natuurlijk vaker terugkomen. Wij zijn op zoek naar iemand die tot en met de zomervakantie 20 tot 24 uur in de week beschikbaar is.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is bekend in Zeijen en omgeving Alleen de meest hoogwaardige producten gaan over de toonbank. In deze bakkerij wordt gelet op heel veel details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan op nummer één. Het is niet zomaar een bakkerij. Het gaat hier om de enige echte!


Functie eisen

Voor de functie verkoopmedewerker zijn een aantal dingen erg belangrijk:
- Je bent sociaal
- Je bent erg gemotiveerd
- Je bent flexibel inzetbaar
- Je zoekt passie in je werk
- Je denkt mee om de bakkerij beter te laten draaien

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via