Monteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 15 en € 20
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Werken in het centrum van Drachten en meewerken aan het maken van de beste transportbanden. Dat kan bij Dunlop Conveyor Belting.

Voor Dunlop Conveyor Belting zoeken wij namelijk een ervaren Ploegenmonteur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van storingen in het machinepark en de ondersteunende installaties. Het gaar hierbij tevens om verbeteractiviteiten aan machines. Als monteur lees je schema’s, monteer je onderdelen, test en verhelp je problemen volgens de procedures en instructies die het bedrijf hiervoor hanteert. Aandachtsgebieden zijn stoom – en heetwatersystemen, werktuigbouw, pneumatiek, hydrauliek en elektrotechniek.

Wat bieden wij jou:
Het betreft een fulltime functie voor langere duur in een 3 – of 5 ploegendienst. Wij bieden jou een goed salaris conform de CAO Kunststof – en rubberindustrie, een jaarcontract met als doel een vaste aanstelling bij het bedrijf. Tot slot kom je te werken in een dynamisch bedrijf met inspirerende collega’s en draag jij als monteur direct bij aan het succes van de fabriek!

Over het bedrijf

Dunlop houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten.
De producten worden grotendeels geëxporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten. Het bedrijf beschikt over eigen verkoopkantoren in verschillende landen.

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 mechatronica opleiding;
- Je bent in het bezit van een VCA – Vol certificaat;
- Je hebt ervaring met MIG/MAG lassen;
- Je hebt enkele jaren werkervaring in een industriële omgeving;
- Je hebt enige kennis van Siemens S7 plc’s.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via