Klantadviseur Groningen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 1800 en € 2100
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

In de functie van klantadviseur ben je verantwoordelijk voor de perfecte afhandeling van alle klantvragen die voor al hun webshops binnenkomen. Alle producten die klanten bij hun kunnen bestellen, zijn persoonlijke herinneringen voor deze klant, daarom vinden zij dat het contact met de klantenservice moet voelen als een ‘warm bad’. De klantenservicemedewerker is het eerste aanspreekpunt voor de klant. Hij of zij informeert, adviseert en helpt klanten met problemen en vragen. De medewerker draagt verbeterpunten aan op het gebied van producten en diensten en wordt gevraagd om terugkerende problemen en klantvragen te signaleren, zodat zij hun dienstverlening kunnen verbeteren.

De klantadviseurs zijn verantwoordelijk voor al het klantcontact. Dit betekent dat jij constant al onze communicatiekanalen in de gaten houdt, namelijk telefoon, e-mail en chat. Daarnaast ben jij de schakel tussen productie en de klant. Deze functie is perfect voor mensen die houden van afwisseling en het hebben van veel verschillende werkzaamheden. Daarnaast ben jij sterk in regelen en organiseren, want als er iets misgaat, dan zet jij het niet door naar een andere afdeling, maar mag je het zelf oplossen voor de klant!

Het betreft een doorgroeifunctie, maar dit betekent voor iedereen iets anders. Het kan zijn dat jij doorgroeit naar onze afdeling Traffic, waar het managen de orders van vooral zakelijke klanten centraal staat, maar je kan ook ondersteunen in planning/organisatie, of het opstellen van complexe offertes. We zoeken in elk geval iemand met commercieel gevoel en ambitie. 

Dus heb je al ervaring in het werkveld, of ben je juist net afgestudeerd en zoekende naar een leuke start van je carrière, wij bieden meer dan genoeg mogelijkheden!

Over het bedrijf

Het bedrijf levert sinds 2008 alles op het gebied van foto-herinneringen, van fotoalbums tot innovatieve wanddecoratie. En dit gaat goed, want ze groeien als kool! Om deze reden verwelkomen ze maandelijks honderden nieuwe klanten en zien zij hun vaste klanten bijna altijd terug. Dit heeft te maken met de kwaliteit van de producten en de snelle levering, maar de perfecte afhandeling en betrokkenheid van hun klantenservice team is hierbij essentieel. Vanwege de groei en ambitieuze plannen voor de toekomst zijn ze op zoek naar een nieuwe collega die met plezier het nieuwe gezicht van de organisatie is, en elke kans aangrijpt om het bedrijf te laten groeien. Fotofabriek bestaat uit 150 voornamelijk jonge collega’s, waar het enthousiasme en de teamspirit vanaf straalt.

Wat wij bieden

Het is een informeel, resultaatgerichte organisatie met korte lijnen. Ze werken hard, maar vinden het ook belangrijk om plezier te maken en dit is een van de redenen dat collega’s hier graag werken. Daarnaast groeien ze snel, dus ze zijn constant bezig met innoveren, nieuwe producten introduceren en hun grenzen verleggen. Naast een leuke werkomgeving krijg jij:

 • Een leuk salaris (€1800 - €2100)
 • Vrijheid
 • Vrolijke collega’s waar je zelf nog vrolijker van wordt
 • En als je jezelf onmisbaar hebt gemaakt, mag je natuurlijk langer bij blijven!

Functie eisen

 • Je beschikt over Mbo plus of Hbo werk - en denkniveau
 • Je durft gewaagde beslissingen te nemen
 • Je denkt altijd in het belang van de klant, maar ziet ook zeker commerciële kansen voor ons wanneer die zich voordoen
 • Je bent flexibel, want het kan weleens voorkomen dat je op een zaterdag of zondag werkt en wij zijn tussen 8:00 en 21:00 bereikbaar voor de klant
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week

Geïnteresseerd of meer vragen? Neem dan contact op met Maaike Wenno via telefoonnummer: 050-3139003.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via