Fulltime logistiek medewerker Kolham (baan voor langere tijd)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 11
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Een fulltime baan voor langere tijd in Hoogezand. Die heb jij als logistiek medewerker. Een baan waar je fit van wordt. Want met het handmatig laden en lossen van vrachtwagens vragen we wel wat van jouw fysiek. Een ideale baan als je niet van stil zitten houdt. Ga jij deze uitdaging aan?

Het magazijn waar we jouw inzet als logistiek medewerker goed kunnen gebruiken werkt een jong en energiek team. Samen met het team ga jij containers lossen. Dagelijks komen er meerdere vrachtwagens met verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen binnen die handmatig uitgepakt moeten worden. De dozen met artikelen worden vanuit de container op een lopende band gelost die vervolgens op pallets gestapeld worden. Dit doe jij handmatig of met op een heftruck. 

Beschikbaarheid

Als fulltime logistiek medewerker werk je 40 uur per week van maandag t/m vrijdag. Je begint of in dagdienst van 7.00 tot 16.00 uur of in de avonddienst van 13.00 tot 22.00 uur. Om op de heftruck te mogen rijden heb je een heftruckcertificaat nodig. Nog geen heftruckcertificaat, maar wel voldoende motivatie? Dan kan je via MF Uitzendbureau kosteloos een heftruckcertificaat halen. Ben je voor langere tijd beschikbaar en kun je niet fulltime werken? We bespreken graag de parttime mogelijkheden met jou. Je werkt of in de dagdienst of in de avonduren.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Hoogezand wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. Er is een gezellige werksfeer, vooral in de avonduren zijn er veel parttimers aan het werk. Doe jij je werk goed dan heb je kans op een vast contract.

Wat wij bieden

  • Het salaris is in overeenstemming met het minimumloon en maximaal € 10,38 bruto per uur, hierin is groei mogelijk 
  • Ploegentoeslag van 8,75%.
  • Een fulltime baan voor langere tijd 
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Na 26 gewerkte weken bouw je pensioen op 
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis tot een maximum van € 6,73 per gewerkte dag

Functie eisen

Zolang jij ons de zekerheid kunt geven dat je op kort termijn en voor langere periode beschikbaar bent, ben je van harte welkom. Het is helemaal mooi meegenomen als je al ervaring hebt opgedaan als logistiek medewerker orderpicker of magazijnmedewerker. Heb je die ervaring niet maar ben je gegarandeerd beschikbaar, ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature logistiek medewerker in Kolham? Neem dan contact op met Lisa Werter via 0598-395601. Ben of ken jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan zo snel mogelijk en wie weet kun je volgende week al starten met je nieuwe baan!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via