Mig aluminium lasser Harlingen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 16
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Harlingen

Over de functie

Harlingen, de stad aan het wad wat bekend staat om haar haven met fraaie boten, schepen en toeristen.
In deze mooie stad pal aan de N31 bevindt zich een mooi bedrijf die in 14 jaar is gegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in het maken van jachten, boten en civiele techniek. 

Binnen twee productieruimtes is een toegewijd team bezig met het produceren van opdrachten welke van a tot en met z door het bedrijf wordt aangepakt. Zo wordt er op dit moment gebouwd aan een zes meter lange jacht die casco wordt opgeleverd. Daarnaast bereiden ze een aanvraag voor, voor het fabriceren van grote deuren welke bij een opdrachtgever te plek komen om loodsen te voorzien van in- en uitgang. 

In beide hallen is het een komen en gaan van materiaal ten behoeve van de te maken projecten. Zo heb je in beide hallen grote bovenloopkranen wat het metaal, rvs en aluminium kunnen en tot een 16 ton aan voltooide projecten klaar voor transport kunnen verplaatsen.

De nieuwste hal is voorzien van betonnen funderingen om het zware gewicht van materialen te kunnen ondersteunen. Dit in combinatie met vloerverwarming wat goed is voor de juiste temperatuurbehandeling van aluminium, maakt het een professionele hal om toekomstgericht bezig te zijn met de verdere groei van het bedrijf en om de bestaande relaties die dienstverlening te geven waar zij tevreden mee zijn.

De gezochte medewerker neemt minimaal 3 jaar werkervaring mee in het aluminium mig lassen. Dagelijks zal je aan de hand van tekeningen bezig zijn met het lassen van verschillende onderdelen die op maat worden gemaakt voor het opleveren van casco objecten. Het toegewijde team staat ervoor open om projecten ook buiten de reguliere werktijden af te ronden. Dit gaat altijd in goed overleg.

Over het bedrijf

Het totale team bestaat uit 15 medewerkers. Er is een goede mix van ervaren en leergierige medewerkers. Er hangt een fijne sfeer waar een ieder voor elkaar klaarstaat. Samen opstarten, samen lunchen en samen afsluiten. Een ieder wordt gehoord en zo meegenomen in de werkprocessen.
Naast dat de hallen voorzien van goede elementen is het ook zeer schoon.

Wat wij bieden

Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag in fulltime dienstverband. Ze werken er met de CAO Klein metaal wat jouw bruto uurloon afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring zal bepalen. Daarnaast bouw je in je contract vakantiedagen op. Je komt op contract via MF Uitzendbureau.
Door het gezonde klimaat in de werkruimten is het een prettige en schone werkomgeving.

Functie eisen

- je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het mig aluminium lassen
- je hebt technisch inzicht
- je kan tekening lezen
- je hebt een flexibele instelling
- je werkt graag samen
- je bent woonachtig in de regio Harlingen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via