Klantenservice medewerker inbound Greetz Leeuwarden

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 9
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Hallo energieke creatieveling met goede communicatieve eigenschappen. Kom werken in dienst van Greetz! Greetz, die van de leuke verrassingen aan ieder adres? Ja, die!

Kom in dienst als Klantenservicemedewerker waarbij je dienstverlenend klanten helpt met onder andere het selecteren, het maken en versturen van kaarten en cadeau’s naar familie, geliefden, vrienden of je juist je buurvrouw/buurman.
Omdat jij de regie in je leven graag houdt kan je ervoor kiezen beschikbaar te zijn van minimaal 24 uur tot en met 36 uur in de week. Een zeer goed te combineren baan naast je andere bezigheden.

Als klantenservicemedewerker begeleidt jij de klant door de hele customer journey en ben je bereikbaar via de volgende kanalen:
     Live chat
     Email / Webform
     Social Media kanalen Twitter, Facebook, Instagram.
     Verschillende klant / klacht fora waaronder Trustpilot, klacht.nl, App Reviews etc.  

 Binnen het klantcontact zijn vijf typen contacten te onderscheiden die allemaal onderdeel zijn van de werkzaamheden, namelijk:  
     Pre-sales klantcontact
     Post-sales klantcontact
     Klant Account contacten
     Service contacten (gedreven vanuit productie en leveranciers)
     Feedback-loop naar interne stakeholders

Jij reageert op berichten op verschillende kanalen tegelijk, waarbij je zelf invulling geeft aan de inhoud van de communicatie, rekening houdende met het bereik van het bericht en de individuele situatie van de klant. Analytisch vermogen, begrijpend lezen, zelfstandigheid, en klantgerichtheid zijn de belangrijkste eigenschappen waarover jij dient te beschikken. 

Je helpt de klanten met het selecteren, het maken en versturen van kaarten en cadeaus om hun familie, geliefden of vrienden. Vanwege jouw uitstekende capaciteiten op communicatief vlak ben jij in staat om onze klanten direct een comfortabel gevoel te geven.

Goed om te weten
Voordat je ieder telefoongesprek de baas bent ga jij starten met een betaalde opleiding op locatie. Een parttime opleiding van 3 dagen van 9.00 tot 17.00 uur. Tijdens de opleiding word je opgeleid tot klantenservice medewerker en leer je alle ins en outs over het werken bij Greetz. Na deze opleiding zal je een week gaan bellen op locatie zodat je nog beter wordt ingewerkt! Er wordt training gegeven volgens de regels van het RIVM.

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een groot facilitair klantencontactcenter met inbound klantencontact. Bij Cendris staat de klant centraal; we bouwen aan een duurzaam partnerschap. Het gaat binnen de afdeling customer care maar om 1 ding; tevreden klanten. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 21:30 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur.

Wat wij bieden

     Bruto uurloon van € 9,70 (Jonger dan 21 jaar, dan gelden jeugdschalen)
     Naast je salaris bouw je vakantiegeld en verlofuren op
     Op basis van 40 uur heb jij 25 vakantiedagen
     Na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen
     Reiskostenvergoeding. Openbaar vervoer is volledige vergoeding en auto is maximaal € 6,15 per dag
     Een baan voor langere tijd

Functie eisen

  • Je kunt makkelijk schakelen tussen chat, social media of mail
  • Jij hebt een proactieve houding, zoekt naar de beste oplossing voor de klant en je kunt een klantgesprek klantvriendelijk naar een einde brengen
  • Je bent de ogen en oren van onze klanten, signaleert problemen en vertaalt deze door naar oplossingen voor de klant en Greetz
  • Tijdens de piekperiodes ben je flexibel inzetbaar
  • Jij hebt een goed gevoel voor taal en tekst om te reageren op berichten van klanten op een vlotte en creatieve manier
  • Je bent voor langere tijd beschikbaar zowel door de week en in het weekend

Ben jij de klantenservice medewerker die wij zoeken, solliciteer dan snel. Mocht je meer informatie willen betreft deze vacature dan mag je contact opnemen met Marije via het telefoonnummer 058-2039010.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via