Fulltime magazijnmedewerker Hoogezand

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 11
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Een actieve fulltime baan. Die heb jij als magazijnmedewerker. Het magazijn in Hoogezand-Sappemeer wordt iedere dag bevoorraad. Om de voorraad te verwerken en orders te verzamelen kunnen we jouw fysieke inspanningen goed gebruiken. Een ideale baan als je niet van stil zitten houdt. Iets voor jou?

Het magazijn waar we jouw inzet als magazijnmedewerker goed kunnen gebruiken werkt een jong en energiek team. Samen met het team ga jij orders verzamelen. Je bent veel in beweging tijdens je werk en soms kan het fysiek ook best zwaar zijn. Als magazijnmedewerker krijg je naast salaris ook een goede conditie en sterke spieren.

Beschikbaarheid

Als fulltime magazijnmedewerker werk je maximaal 40 uur per week van maandag t/m vrijdag. Je begint of in dagdienst van 7.00 tot 16.00 uur of in de avonddienst van 13.00 tot 22.00 uur. Om op de heftruck te mogen rijden heb je een heftruckcertificaat nodig. Nog geen heftruckcertificaat, maar wel voldoende motivatie? Dan kan je via MF Uitzendbureau kosteloos een heftruckcertificaat halen. Ben je voor langere tijd beschikbaar en kun je niet fulltime werken? We bespreken graag de parttime mogelijkheden met jou.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Hoogezand wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. Er is een gezellige werksfeer, vooral in de avonduren zijn er veel parttimers aan het werk. Doe jij je werk goed dan heb je kans op een vast contract.

Wat wij bieden

  • Het salaris is in overeenstemming met het minimumloon en maximaal € 10,38 bruto per uur, hierin is groei mogelijk
  • Een fulltime baan voor langere tijd
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Na 26 gewerkte weken bouw je pensioen op
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis tot een maximum van € 6,73 per gewerkte dag

Functie eisen

Zolang jij ons de zekerheid kunt geven dat je op kort termijn en voor langere periode beschikbaar bent, ben je van harte welkom. Het is helemaal mooi meegenomen als je al ervaring hebt opgedaan als logistiek medewerker, orderpicker of magazijnmedewerker. Heb je die ervaring niet maar ben je gegarandeerd beschikbaar, ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature magazijnmedewerker in Kolham? Neem dan contact op met Lisa Werter via 0598-395601. Ben of ken jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan zo snel mogelijk en wie weet kun je volgende week al starten met je nieuwe baan!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via