Salesintercedent - open sollicitatie

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2241 en € 3417
 • Dienstverband Vast
 • Standplaats Noord-Nederland

Over de functie

Samen met je andere collega’s ben jij het gezicht van MF Uitzendbureau. Je houdt je voornamelijk bezig met acquisitie, gericht op het werven van nieuwe klanten en opdrachten. Dat betekent dat je veel buiten de deur bent en slechts op de vestiging bent om je administratie bij te werken, offertes uit te werken, vacatures door te spreken met je collega’s en met hen je successen te vieren.

Als salesintercedent ben je gedreven om resultaat te behalen, zie je kansen in de markt en benut deze ook. Jij vertegenwoordigt MF en maakt dat opdrachtgevers graag zaken met MF willen doen. Klanten haal je niet zomaar binnen, daar gaat een goed doordacht traject van mailen, bellen en bezoeken aan vooraf. Als salesintercedent ben je onderdeel van het salesteam. Het salesteam overlegt regelmatig over hoe jullie gezamenlijk de sales binnen MF kunnen laten groeien.

Je bent commercieel verantwoordelijk voor de klant, je schrijft de offertes en neemt het voortouw in hoe de klant het beste kan worden geholpen. In deze functie werk je intensief samen met een intercedent, die verantwoordelijk is voor de planning, werving en plaatsing van uitzendkrachten. Als team zorg je voor het succes van de vestiging.

Over het bedrijf

MF is al bijna 40 jaar gespecialiseerd in het matchen van tijdelijk en vast personeel op uitzend- en detacheringsbasis of middels werving & selectie. Vanuit onze vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe zijn we actief in bijna alle sectoren. Dankzij onze kennis en ervaring hebben we een vooraanstaande positie weten op te bouwen in de regio. Wekelijks werken er circa 3000 mensen via ons. Sinds 2016 is MF onderdeel van de Abiant Holding. MF is lid van de ABU, ISO-gecertificeerd en in het bezit van NEN-4400.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij één van de grootste regionale intermediairs van Noord-Nederland. Bij MF Uitzendbureau kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Je kunt rekenen op:

 • een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd of in salaris)
 • leaseauto
 • pensioenregeling
 • reiskostenvergoeding
 • een intern trainingsprogramma bij de start
 • een actieve personeelsvereniging

Functie eisen

Je hebt een echte passie voor sales, je hebt lef, doorzettingsvermogen en je ziet niet alleen kansen maar je maakt ze ook tot een succes. Een “nee” van een prospect is voor jou een potentiële “ja”. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële functie in de zakelijke dienstverlening. Een rijbewijs is voor deze functie noodzakelijk. Daarnaast heb je een actief netwerk in de regio Groningen. Ervaring in de uitzendbranche is een must.

Tot binnenkort?
Ben jij toe aan deze uitdagende baan? Dan ontvangen wij graag jouw open sollicitatie via personeelkwaliteit@mfgroep.nl. Wil je meer weten over de functie van Salesintercedent? Neem dan contact op met afdeling Personeel & Kwaliteit via telefoonnummer 050-599 14 90.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via