Fulltime montagemedewerker in Drachten

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Heb jij ervaring in de botenbouw? Heb jij affiniteit met watersport en loop jij graag voorop in de markt? Bij onze opdrachtgever kom jij  als fulltime montagemedewerker in Drachten te werken in een kleinschalig bedrijf dat voornamelijk elektrische boten bouwt voor klanten uit heel Europa. Lijkt het jou leuk om in een vooruitstrevend bedrijf te komen werken? Lees dan snel verder!

Als montagemedewerker ben jij voornamelijk bezig met de afbouw van de binnenkomende boten. Verschillende typen boten worden kaal geleverd, zoals catamarans en zeilboten tot de iets luxere plezier vaartuigen. Nadat de basis van de boot is geleverd, wordt er een tekening gemaakt van het ontwerp. Hierna kan jij aan de slag. Jouw functie is zeer divers en het is dan ook belangrijk dat jij alle werkzaamheden snel oppakt. Jij bent verantwoordelijk voor het monteren van het beslag, de installatie van de motor, werken met composiet en jij helpt zelfs mee met de 'final touches' aan het interieur.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een loods op het industrieterrein in Drachten aan het water waar zij de mooiste jachten en boten afbouwen. Zij bouwen voornamelijk elektrische boten wat hen onderscheidt in de markt. Hierdoor krijgen zij order na order binnen uit verschillende Europese landen. Het is een kleinschalig en jong bedrijf dat de tijd neemt om elke boot met veel aandacht te ontwerpen en te bouwen. Dit resulteert in energiezuinige luxe sportjachten en een efficiënte en stille speedboot.

Wat wij bieden

  • Een diverse functie binnen een jong en groeiend bedrijf;
  • Een baan voor langere tijd;
  • Goed salaris passend bij de ervaring die je mee brengt.

Functie eisen

Om bij dit toffe bedrijf aan de slag te kunnen:

  • Heb jij ervaring in de botenbouw of met soortgelijke werkzaamheden;
  • Ben jij  fulltime beschikbaar;
  • Heb jij affiniteit met de watersport.

Ben jij enthousiast geworden? En zie jij jezelf al werken in een klein en leuk team om de mooiste elektrische boten te bouwen? Stuur dan je sollicitatie naar ons toe of reageer via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Julia via 0512-542742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via