Fulltime machine bediener omgeving Joure

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 1700 en € 2400
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Joure

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke functie waarin jij veel verantwoordelijkheid krijgt? Naast het bedienen van de machines ben jij ook verantwoordelijk voor het leveren van goede kwaliteit. Jij wordt ingewerkt op elke afdeling van de fabriek, waardoor jij breed inzetbaar bent. Ook zonder ervaring kan jij bij onze opdrachtgever starten. 

Als machine bediener ben jij verantwoordelijk voor de machines in de fabriek. Jij zorgt dat deze goed zijn ingesteld en legt handmatig de materialen goed. Verder houd jij de kwaliteit in de gaten en zorg jij dat de juiste aantallen worden gedraaid. Daarnaast houd jij je ook bezig met de afwerking en het inpakken van de kabels en houd je de magazijnvoorraad in de gaten. Tijdens en aan het einde van je werkdag ruim jij de werkplaats op en zorg jij ervoor dat de werkplaats netjes blijft. Jij begint op de afdeling inpakken, waar je de kabels leert inpakken. Daarna leer jij ook de andere afdelingen kennen, zodat jij op elke plek inzetbaar bent. Dit maakt de functie erg divers en leuk. Er heerst een collegiale en hechte sfeer in het bedrijf, als een collega jouw hulp nodig heeft, kan hij altijd op jouw rekenen en andersom ook. Daarom ben jij ook erg flexibel ingesteld en kan jij gemakkelijk wisselen van werkzaamheden

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is sinds 2009 gevestigd in Joure. Zij produceren lichtgewicht synthetische kabels. Deze kabels worden in verschillende industrieën gebruikt, zoals olie en gas, mijnbouw, kranenbouw en bouwtechniek. Deze kabels moeten veel gewicht tillen, daarom is het erg belangrijk dat jij de kwaliteit waarborgt. Onze opdrachtgever is een familie bedrijf, wat je ook voelt in de sfeer die binnen het bedrijf heerst. Zij vinden het belangrijk om naast het harde werken, ook vooral veel plezier te hebben in je werk en met je collega’s. Daarom organiseren zij ook super leuke teamuitjes, zoals lasergamen en karten.

Wat wij bieden

  • Een leuke en uitdagende functie in de dagdienst van 07:15 tot 16:00;
  • Uitzicht op een vast contract bij onze opdrachtgever;
  • Werken in een gezellig team met leuke teamuitjes.

Functie eisen

Om aan het werk te kunnen in dit toffe bedrijf, heb jij geen ervaring nodig. Het enige wat jij nodig hebt is veel enthousiasme en:

  • Mbo werk- en denk niveau;
  • Affiniteit met techniek.

Ben jij enthousiast geworden? Heb jij al enige ervaring op zak of juist helemaal niet, maar spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan je sollicitatie naar ons toe of reageer via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via 0512-542742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via