Stage: intercedent MF Uitzendbureau Leeuwarden

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Een stageplaats waar jij kan ontdekken welke skills jou makkelijk afgaan. Ga je deze uitdaging aan, dan pluk je overal de vruchten van. Contact met klanten, inplannen van flexkrachten en problemen die spoed hebben zo snel mogelijk oplossen. Je kent het wel, zo nu en dan heb je van die dagen. Je ligt lekker achteroverleunend in je stoel want je hebt alles dik voor elkaar. Totdat je een telefoontje krijgt, al je ingeplande flexkrachten moeten eerder starten en óók nog twee extra flexkrachten. Daar ga je.

Je begrijpt het wel, als stagiair bij MF Uitzendbureau heb je een veelzijdige en afwisselende stage. Het ene moment ben je een kandidaat aan het inschrijven, het andere moment belt een opdrachtgever die met spoed 4 nieuwe medewerkers nodig heeft. Je schakelt regelmatig tussen je rol als recruiter, werkgever en relatiebeheerder. Bovendien heb je met verschillende klanten, contactpersonen en kandidaten te maken die allemaal om een andere, persoonlijke benadering vragen. En juist dat maakt dat je stage zo boeiend is. 

Vanuit de verschillende rollen zijn dit de werkzaamheden die je mag verwachten tijdens je stage:

 • Werven van kandidaten via verschillende (online) kanalen, zoals jobboards en social media en via wervingscampagnes die je zelf bedenkt en uitvoert.
 • Voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten om ze goed te leren kennen, zodat je de juiste kandidaat weet te vinden voor de vacature óf de juiste opdrachtgever voor de kandidaat.
 • Begeleiden van uitzendkrachten, onder andere door het voeren van functionerings- en scholingsgesprekken.
 • Onderhouden van contacten met bestaande opdrachtgevers, zowel telefonisch als persoonlijk. Je bent oprecht betrokken en geïnteresseerd, begrijpt wat ze bezighoudt en weet wat ze van ons verwachten.
 • Zorgen voor een correcte administratieve afhandeling. Opstellen arbeidscontracten, bijhouden personele gegevens en verlonen gewerkte uren.

Als stagiair ben je echt een onderdeel van het team. Als team zorgen jullie voor het succes van de vestiging.

Over het bedrijf

Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werk gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

Je komt stage lopen bij één van de grootste zelfstandige intermediairs van Nederland. Wij geloven in de kracht van lokaal, echtheid en vertrouwen. Bij MF Uitzendbureau kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben stageplekken beschikbaar op onze vestigingen in Leeuwarden en Veendam.

Functie eisen

 • Je volgt een relevante MBO opleiding (denk aan Commercieel medewerker binnendienst of Junior accountmanager
 • Je loopt minimaal drie dagen per week stage.
 • Goede communicatieve vaardigheden, assertief en een echte doorzetter.
 • Gemotiveerd, representatief en flexibel.

Interesse?
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via personeelkwaliteit@mfgroep.nl. Wil je meer weten over stages bij MF Uitzendbureau? Neem dan contact op met Ilse Holsappel via telefoonnummer 050 – 599 14 90.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via