Fulltime lijnverantwoordelijke

  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Haulerwijk

Over de functie

Ben jij iemand die graag veel verantwoordelijkheid draagt en samen met je team elke dag tot een succes maakt? Misschien is de functie bij Machandel dan wel iets voor jou! Jij komt te werken op de etiketeer afdeling, waar jij als fulltime lijnverantwoordelijke samen met je team alle glazen potten van etiketten voorziet. Dit betekent dat jij ervoor zorgt dat alles aan en op de lijn goed staat, de juiste gegevens zijn ingevuld en werk jij samen met je collega’s zodat het productieproces vloeiend doorloopt.

Het betreft een fulltime functie in een 2-ploegendienst; de ene week werk je van 5:45 tot 15.00 uur en de week erna werk je van 15.00 tot 0.00 uur. Omdat jij de lijnverantwoordelijke bent, start jij een kwartier eerder op. Zodat wanneer de rest van je team om 06:00 uur komt, zij direct kunnen starten. Daarvoor ontvang je een ploegentoeslag. En als het van beide kanten goed bevalt kun je er voor langere tijd aan de slag en zijn er doorgroeimogelijkheden.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al meer dan 30 jaar werkzaam in Haulerwijk. Zij produceren veel verschillende biodynamische- en biologische producten. Misschien dat jij ze al kent? Zij verwerken namelijk alle denkbare groenten en produceren sauzen, soepen, notenpasta’s, smoothies en ook maken zij biologische pindakaas, ketchup en mayonaise.  
De sfeer binnen het bedrijf is erg open en betrokken, samen met je team maak jij elke dag tot een succes. Dat dit een erg leuk bedrijf is om voor te werken blijkt ook uit hun deelname aan de Friese Ondernemingen, waarbij zij in de finale zijn beland.

Wat wij bieden

  • Salaris conform cao Groenten-, en Fruit verwerkende Industrie;
  • Een baan voor langere tijd;
  • Werken in een betrokken en hecht team.

Functie eisen

  • Jij kunt goed omgaan met verantwoordelijkheden;
  • Jij bent per direct beschikbaar;
  • Jij kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken.

Ben jij geïnteresseerd in deze dynamische functie en wil jij graag werken in een leuk en betrokken team? Stuur dan je sollicitatie naar ons toe of reageer via de sollicitatiebutton. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op via 0512-542742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via