Medewerker bron- en contactonderzoek vanuit huis

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 13
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Amersfoort

Over de functie

Werk je het liefst vanuit huis en ben jij een kei in uitleggen, overtuigen en inleven? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Jij kunt een belangrijke bijdrage leveren aan de bestrijding van het coronavirus, gewoon vanuit je eigen huis. Voor de GGD zijn we namelijk op zoek naar medewerkers voor de functie medewerker bron- en contactonderzoek. Als medewerker bron- en contactonderzoek neem je telefonisch contact op met iedereen die positief is getest op het coronavirus. Aan jou de taak om de gene aan de andere kant van de telefoon gerust te stellen, te informeren en te achterhalen waar de bron van de besmetting ligt. Nadat je het telefoongesprek hebt afgerond vul je het dossier aan. Aan jou de taak om dit extra nauwkeurig in te vullen zodat er goed in kaart kan worden gebracht waar de besmettingen vandaan komen. 

Goed om te weten:
Veel mensen zullen waarschijnlijk overvallen worden door jouw telefoontje en dus is het belangrijk om daar goed op voorbereid te zijn. Daarom volg je voordat je begint als bron- en contactmedewerker een online training van een week. Als callcentermedewerker bron- en contactonderzoek spreek je verschillende mensen in verschillende situaties en daardoor kunnen de gesprekken soms uitdagend zijn.

Werktijden en aantal uren:
De werktijden liggen tussen 8.00-20.00 uur, 7 dagen per week. Daarbij is de eis dat je:
- Minimaal 24 en maximaal 32 uur werkt óf minimaal 32 en maximaal 40 uur werkt (minimaal 8 uur verschil tussen geprefereerde min & max uren)
- Minimaal twee avonden per week beschikbaar bent tot 20.00 uur
- Zaterdag en zondag beschikbaar bent, waarvan je 1 dag werkt

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een opdrachtgever die de klantenservice voor grote en bekende nationale en internationale bedrijven verzorgt. Jij komt als callcentermedewerker bron- en contactonderzoek in het corona-onderzoeksteam van de GGD terecht.

Wat wij bieden

 • Bruto uurloon van €13,-
 • Toeslag van 50% op zondag en 100% op feestdagen
 • Een betaalde trainingsweek vanuit huis
 • Een Chromebook en headset van de opdrachtgever zodat je volledig vanuit huis kan werken

Functie eisen

 • Aantoonbare ervaring als klantenservicemedewerker
 • Je kunt voordat je begint een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aanvragen
 • Je hebt een goede beheersing van Nederlands taal in woord en geschrift
 • Je bent administratief sterk

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature als callcentermedewerker? Solliciteer dan snel! Heb je toch nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Assen en vraag naar onze collega Aram. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0592 318 333.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via