Parttime administratief medewerker (flexibel werken)

 • Aantal uren per week 16 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Met jouw oog voor detail zoek je alles tot in de puntjes uit. Sterker nog, jou ontgaat niets. Als parttime administratief medewerker los jij klantcases op. Een heerlijke baan als je van uitzoeken houdt. En omdat jij flexibel kunt werken, krijg je een compleet ingerichte thuiswerkplek. Zo kun je werken op kantoor en thuis makkelijk afwisselen. Iets voor jou?  

Werken bij een goede, stabiele en betrokken werkgever in een 360 graden rol waarin jij adviseert, motiveert en zorgt voor een strak vastgelegd administratief proces. Als administratief medewerker heb je een tijdelijke functie en los jij klantcases op. Dit kunnen allerlei verschillende (complexe) vragen vanuit klanten zijn. Je kunt denken aan het aanspreken van het garantietermijn, schade tijdens het vervoeren van goederen of niet geleverde producten. Zoekend naar een oplossing heb je veel contact met klant, transporteur en intern. Een tijdelijk project waar we jouw krachten in administratie en service heel goed kunnen gebruiken. 

Goed om te weten

 • Je start als administratief medewerker op een tijdelijk project 
 • Als het tijdelijke project is afgelopen kun je verder in een andere functie bijvoorbeeld als helpdesk medewerker 
 • Je werkt volgens je eigen beschikbaarheid (16, 24, 28 of 33 uur) van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur 
 • Je rooster is 4 weken van te voren bekend
 • Je werkt 50% thuis en 50% op kantoor 
 • Bij de start van je dienstverband krijg je een mooi ingerichte thuiswerkplek

De mogelijkheden
De openingstijden van de afdeling Backoffice zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Het aantal uren dat je kunt werken is tussen de 16 en 33. Daarin bepaal je zelf hoeveel uren je wilt werken. Als het administratieve project is afgerond dan liggen er andere mogelijkheden om binnen de organisatie te blijven. Dat betekent dat er een ruimere beschikbaarheid wordt gevraagd. Denk aan avonden en in het weekend werken (niet alle avonden of alle weekenden). En verder:

 • De startdatum is op 3 januari 2022
 • De eerste drie dagen start je met een training daarom zijn 3, 4 en 5 januari een must om te werken (daarna ga je volgens eigen beschikbaarheid werken)

Let op: deze baan als parttime administratief medewerker is een tijdelijk project. Dat wil niet zeggen dat jouw werk ophoudt als het tijdelijke project is afgerond. Sterker nog, het zou fijn zijn als je nog heel lang bij de club wilt blijven. Dit kan bijvoorbeeld als parttime telefonie- en administratief medewerker. Meer informatie kun je vinden in de volgende link:  https://bit.ly/3d0JaNm

Over het bedrijf

Jij gaat werken bij een zeer stabiele en betrouwbare werkgever met een fijne bedrijfscultuur. De collega’s die er nu werken worden gedreven door plezier, enthousiasme en een positieve instelling. Kortom, een werkplek waar jij je thuis kunt voelen.

Wat wij bieden

Het grote voordeel aan het werken als parttime administratief medewerker is dat het flexibel is. Het is goed te combineren met bijvoorbeeld een studie, opgroeiende kinderen of een tijdrovende hobby. Jouw nieuwe werkgever hecht veel waarde aan een fijne werksfeer en bindt medewerkers graag voor langere tijd (denk aan een vaste baan!). 

Daar voegen we aan toe:

 • Een startsalaris van € 11,58 bruto per uur (o.b.v. 24 uur is dat € 1204,34 bruto per maand). 
 • Om te beginnen een contract voor bepaalde tijd 
 • Een volledig ingerichte werkplek met een groot beeldscherm, headset, stoel en bureau
 • De mogelijkheid om hybride te werken. Denk aan 50% thuis en 50% op kantoor
 • Reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uren) en pensioenopbouw

is deze vacature parttime administratief medewerker via ons uitzendbureau in Groningen jouw ideale baan? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Felix van der Sterren 06-82 67 78 53. Hij begeleidt jou naar je nieuwe baan.

Functie eisen

Eerlijk is eerlijk, om alle systemen goed de baas te kunnen worden heb jij goede computervaardigheden. Bovendien ben jij een administratief medewerker die alsnog een ultieme klantbeleving weet te creëren. Heb je geen ervaring? Geen probleem!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via