Contentmarketeer Abiant Holding

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Als contentmarketeer voor de grootste uitzendorganisatie van Noord-Nederland weet jij als geen ander een boodschap over te brengen. Je schakelt met gemak tussen het maken van visuals voor social media, het ontwerpen van landingspagina’s en het schrijven van artikelen. Ben jij de creatieve contentmarketeer die we zoeken? Lees dan snel verder en wie weet start jij binnenkort je werkdagen in ons moderne kantoorpand in Groningen.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een groeiend marketing- en communicatieteam. Dit team bestaat uit een contentmarketeer, een B2B-marketeer, vier talent acquisitie marketeers en een stagiair. Als team werken jullie nauw samen, waarbij jij de expert bent op het gebied van aansprekende content. Deze content creëer je voor onze uitzendlabels Abiant en MF. 

Als contentspecialist maak je het verschil. Je weet onze doelgroepen te doorgronden en weet via welke kanalen onze klanten en potentiële uitzendmedewerkers bereikt kunnen worden. Of het nu gaat om een blog, interview of brochure; dat maakt voor jou niet uit. Juist de afwisseling zorgt ervoor dat jij aan het einde van de dag met een tevreden gevoel naar huis gaat.

 • Jouw belangrijkste werkzaamheden op een rijtje:
  Schrijven van artikelen; zowel voor interne als externe communicatie
 • Optimaliseren en ontwerpen nieuwe (SEO-)landingspagina’s     
 • Maken van beeldmateriaal, onder andere via fotografie en visuals
 • Creëren social media-content
 • Interviewen medewerkers en klanten; zowel voor de websites als ons bedrijfsmagazine De Abianter

Over het bedrijf

Abiant Holding is de grootste regionale uitzender van Noord-Nederland en bestaat onder andere uit de labels Abiant Uitzendgroep en MF Groep. We zijn trotse werkgever van betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Deze trouwe opdrachtgevers bedienen we vanuit ons hoofdkantoor in Groningen, elf Abiant- en zeven MF-vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe.

Bij ons kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, proactiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op abiant.nl en mf.nl.

Wat wij bieden

Een dienstverband voor een jaar, met een vaste aanstelling als intentie, waarin ruimte is voor jouw creativiteit. Daarnaast bieden we een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, met daarin onder andere een collectieve pensioenregeling en een winstuitkering. Dit vullen we aan met:

 • Een salaris dat ligt tussen de € 2.823,- en € 3.932,- op fulltime basis
 • Een uitdagende baan van 32-40 uur per week
 • 26 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
 • De mogelijkheid tot hybride werken: een gezonde afwisseling tussen thuiswerken en werken op ons kantoor in Groningen
 • Laptop en mobiele telefoon

Enthousiast?
Wil jij liever vandaag dan morgen beginnen als contentmarketeer bij Abiant Holding? Reageren dan met je cv en een korte, duidelijke motivatie.

Wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je van maandag tot en met donderdag contact met ons opnemen. Voor inhoudelijke vragen over deze functie bel je Maaike de Boer (contentmarketeer): 06 83 94 55 06. Voor overige vragen neem je contact op met Jelle Teitsma (HR-adviseur): 06 23 94 90 57. 

Functie eisen

 • Bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding richting marketing en/of communicatie
 • Ervaring met het schrijven van zakelijke content, SEO-webteksten en social media-berichten
 • Actuele kennis van en ervaring met online marketing

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via