Gezocht: medewerkers voor diverse functies voor in de bouw!

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Utrecht

Over de functie

Voor onze opdrachtgever hebben wij meerdere vacatures beschikbaar voor in de bouw. Spreekt één van deze vacatures jou aan? Zie hieronder voor een omschrijving van de functies.

Voegers
Op zoek naar fulltime voegers die geen hoogtevrees hebben en die het leuk vinden om in een team van twee tot vier personen te werken. Samen gaan jullie naar verschillende opdrachten in de omgeving Sneek, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Groningen en Lelystad.

Hoogwerker machinist
Als hoogwerker heb je natuurlijk geen hoogtevrees. Daarnaast ben je fulltime beschikbaar en ben je in het bezit van een rijbewijs C-E.

Metselaar
In de omgeving Sneek, Joure, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen en Lelystad zijn we op zoek naar metselaars. Je werkt in teams van twee tot vier personen.                                         

Hakkers
In de omgeving Sneek, Joure, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen en Lelystad zijn we op zoek naar hakkers. Je werkt in teams van twee tot vier personen. Je hebt ervaring in het verwijderen van voegen en anders ben jij enthousiast om het vak te leren. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en vervoersmiddel.

Bouwkundig reinigers
In de omgeving Sneek, Joure, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen en Lelystad zijn we op zoek naar metselaars. Je werkt in teams van twee tot vier personen. Je hebt ervaring in het reinigen van gebouwen door middel van hogedruk en tuckerpole. Je bent in het bezit van een rijbewijs en vervoersmiddel.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is sterk in reiniging, onderhoud & renovatie. Ze zijn een vooruitstrevend bedrijf. Dat wordt opgemerkt door zowel hun opdrachtgevers als de medewerkers. Daarnaast hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid voor zowel vaste als flexibele krachten om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Tevens hanteren zij een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze o.a. fysiotherapie en gezonde voeding.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris;
  • Een afwisselende baan;
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis, daarnaast bouw je 8% vakantiegeld op;
  • Na 26 gewerkte weken bouw je pensioen op.

Functie eisen

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent een echte aanpakker en flexibel;
  • Bij voorkeur ben jij in het bezit van een rijbewijs.

Spreekt één van bovenstaande vacatures jou aan? Solliciteer dan via de website. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via 050-3139003.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via