Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Dienstverband Oproepbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Voor verscheidenen opdrachtgevers in de omgeving Hoogezand zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Aanpakkers, klussers- of heftruckers, bij ons ben jij aan het goede adres!

Ben jij voor een langere tijd beschikbaar- of heb jij op dit moment een tussenjaar van jouw studie? Vind je het leuk om de handen uit de mouwen te steken? Lees dan snel verder.

Wij leveren bij verscheidenen (grote) opdrachtgevers in de omgeving van Hoogezand productiemedewerkers. Wil jij geld verdienen, jouw krachten goed benutten en werkervaring op doen in de productie/logistiek? Wil jij samen met jouw collega's bijdragen aan het productieproces van het betreffende bedrijf?
Stuur jouw CV dan naar hoogezand@mf.nl of bel naar 0598-395601 voor meer informatie. Wij nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven waarbij je samen met collega's de schouders eronder zet om het productieproces zo goed- en snel mogelijk te laten verlopen. Bij de verschillende opdrachtgevers worden verschillende eindproducten afgeleverd, afhankelijk van het soort productieproces. Allen met eenzelfde doel, namelijk: het produceren van een bepaald product!

Functie eisen

- Jij bent flexibel inzetbaar;
- Jij houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken;
- Je bent een echte aanpakker en gemotiveerd om aan de slag te gaan;
- (Je staat er voor open om in eerste instantie te starten op oproepbasis)

LET OP: gezien de vele reacties die wij op deze vacature verwachten te ontvangen is het niet mogelijk iedereen persoonlijk te benaderen. Wanneer het profiel ons inziens niet aansluit op de functie zullen wij de gegevens niet in behandeling nemen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via