Customer service representative Franse markt

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2250 en € 2850
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Kolham

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een commercieel medewerker /planner. Je staat in deze uitdagende rol dagdagelijks in contact met vele (internationale en aansprekende) klanten. Vaak help je ze uit de brand met een acuut transportvraagstuk en soms met een terugkerend transport vraagstuk. Een andere keer communiceer je over een nieuwe planning of geef je antwoord op technische vraagstukken van jouw contactpersonen. Altijd tijdig, juist en volledig. Altijd klantvriendelijk, met open vizier en met een bepaalde mate van winstgevendheid voor onze opdrachtgever.

Je bewaakt de klantbelangen en prestaties die de opdrachtgever levert binnen het operationele proces. Hierdoor creëer je samen met collega’s tevreden en trouwe klanten. Jouw dagdagelijks planning, geboekte orders en interne en externe afstemming doen recht aan de afspraken die onze Sales & Account Managers met onze klanten hebben gemaakt en met wie je nauw samenwerkt. Je bouwt onze toegevoegde waarde en de operationele invulling van de contracten zelfs uit. Ditzelfde geldt voor het commercieel ontwikkelen van bepaalde regio’s  in Europa; door een proactieve houding en slimme rijschema’s draag je bij aan groei van omzet en rendement. Je bent erg zelfstandig en rapporteert periodiek aan de Teamleider Customer Service Desk die jou erg vrij laat en die tevens jouw coach is.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een complete logistieke dienstverlener gespecialiseerd in volumevervoer en transport. Grote kans dat je een van de 350 trucks ergens in Europa al (vaak) bent tegengekomen. Met 100.000 transportorders, 5 Europese vestigingen en bijna 550 medewerkers is onze opdrachtgever met recht een speler van formaat. Vanuit het hoofdkantoor laat zij alles op rolletje lopen en biedt zij optimale oplossingen voor logistieke vraagstukken. Nuchter, modern, daadkrachtig, maatschappelijk verantwoord en met oog voor het milieu.

Als prominente speler in de transport en logistiek is zij continu op zoek naar optimale oplossingen voor logistieke vraagstukken. Door de schaalgrootte en professionaliteit kan zij de gehele logistiek voor een klant uitvoeren. Een belangrijk motto is leveringsbetrouwbaarheid. Dit realiseert onze opdrachtgever door een uitzonderlijk transparant proces, verdergaande automatisering en het stimuleren van handelingsvrijheid en ondernemerschap bij medewerkers. Geen statische functiebeschrijvingen of onnodig veel managementlagen. Er wordt gedacht in processen, wordt er gesproken over rollen en is iedereen bijna gelijk. Dat biedt perspectief voor de toekomst en voortzetting van de professionalisering en gestage groei van afgelopen jaren.

Wat wij bieden

We vragen wat van jou, maar daar krijg je uiteraard ook wat voor terug:

 • een salaris, passend bij jouw werkervaring en vooropleiding
 • een leuke, uitdagende baan voor 40 uur gemiddeld per week;
 • de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen de organisatie; 
 • een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • een team met informele werksfeer; 

Functie eisen

 • Afgeronde MBO-4/HBO opleiding, op commercieel gebied of op communicatief gebied of op het gebied van hospitality ;
 • Je hebt je eerste werkervaring opgedaan op het gebied van (transport)planning of customer service en wil jouw loopbaan vervolgen bij een leidende speler;
 • ‘Native French speaking’  zou mooi zijn of anders goed thuis in de Franse taal en cultuur en sterke  commerciële feeling;
 • Gevoel voor supply chain management en geautomatiseerde communicatie- en planningssystemen. Zie jij jezelf al werken bij onze onze opdrachtgever? Reageer dan snel! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Harmen via telefoonnummer 0598-395601. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via