Productie/logistiek medewerker Nederlandse Plastic Industrie

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 15
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Tzummarum

Over de functie

Jij bent de persoon die graag het vak plastic-lassen on the job wil leren. Jij bent graag met je handen bezig om verschillende soorten folies te lassen. Door jouw dagelijkse inzet kan een ieder die behoefte aan een wateropslagtank heeft over de gehele wereld water opslaan. Je zoekt een baan in dagdienst als productie/logistiek medewerker in de omgeving van Tzummarum.

Water, een product wat onmisbaar is in onze samenleving. Zet de kraan maar open en je wordt gevoed met dit stromend goed. Niet alleen valt het in je glas, echter valt het ook redelijk vaak uit de lucht. Vooral de agrarische sector is hier zeer blij mee zodat het land gevoed wordt met de juiste zuren die belangrijk zijn voor gewassen en grassen. Plus wat uit de lucht komt, kost niets. Wereldwijd gezien is niet ieder klimaat geroemd met de liters vocht uit de wolken. Voor die landen is het van belang dat water opgeslagen kan worden. Hiervoor zet NPI Tzummarum zich iedere dag in om wateropslagtanks te produceren. NPI is de Nederlandse Plastic Industrie. Zij maken maatwerk voor een ieder die een wateropslag nodig heeft. Van grote kavels tot aan opslagtanks. Aan de voorkant van het gehele proces zijn verkoopmedewerkers in contact met afnemers om het maatwerk tot in de puntjes op papier te zetten.  Aan de hand van de order gaat de productie aan de slag om de gewenste tank te realiseren. Hier kom jij in dit proces om de hoek kijken. Als prettige collega van een goed werkend team houd jij je bezig in de productie. 

Binnen deze fysieke functie ben je met de handen bezig om de folies op maat te maken. De folies komen op grote rol binnen waarna het afgemeten op de vloer wordt gelegd. Het op maat snijden gaat met behulp van bedachte technische snufjes om de juiste rondingen te krijgen. 

Naast bovengenoemde werkzaamheden wordt jij klaargestoomd om met een lasmachine en vanuit de hand lasnaden te verwerken. De machine zorgt door de werking van warmte en druk ervoor dat verschillende delen aan elkaar gelast worden. Voor deze machine zoeken wij diegene die het vak wil leren om volwaardig folielasser te worden. Jij bent diegene met een grote spanningsboog wie zeer geconcerteerd dit proces van a tot z kan bewerken. Jij laat je door niks afleiden. Na gedane arbeid schuif je bij de rest van het team omdat hij het werk ziet liggen wat moet gebeuren.

Het werken is in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Je werkdag start om 07:30 uur tot 16:30 uur en op vrijdag stoppen jullie om 15:30 uur. Mooi vroeg het weekend in. Deze regeling wordt via een adv-component in jouw contract tot stand gebracht. 

Over het bedrijf

Binnen het bedrijf hangt een fijne sfeer waar iedereen hard samenwerkt. De plattelandsmentaliteit zorgt ervoor dat een ieder nuchter met elkaar omgaat. Ze staan open voor goede ideeën welke het werkproces versoepelen, dan wel efficiënter maken. Je hoofd locatie wordt het pand waarin ook het kantoor en magazijn zich bevindt. Daarnaast zijn er verderop in het dorp nog twee locaties waar de logistiek en opslag onderdeel uitmaken van het bedrijf. Tussen kerst en oud & nieuw is het bedrijf gesloten om het jaar af te sluiten en het nieuwe voor te bereiden.

Wat wij bieden

 • Een leuke veelzijdige baan met gezellige collega's;
 • Een goed passend salaris conform CAO;
 • Een mooie werkplek in een enthousiast team;
 • 25 vakantiedagen; 
 • Na 8 weken dienstverband bouw jij al pensioen op. 

Functie eisen

 • Je bent sociaal, en goed in teamverband;
 • Je bent fulltime en voor langere tijd beschikbaar;
 • Je hebt oog voor kwaliteit en detail;
 • Je bent in bezit van een geldig heftruckcertificaat (of bereid deze te halen via MF);
 • Je bent in bezit van een geldig VCA certificaat (of bereid deze te halen via MF).

Heb jij interesse in deze veelzijdige en verantwoordelijke functie als productie/logistiek medewerker of heb je nog vragen? Je kan contact opnemen met Joost of Bram via 0582039010 of via leeuwarden@mf.nl.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via