Orderpicker in de avonduren in Kolham

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Oud-Beijerland

Over de functie

Als orderpicker ben jij onderdeel van het logistieke proces in een groot magazijn in Kolham. Dit is een ideale bijbaan voor als je niet stil kunt zitten. Want we kunnen jouw actieve en fysieke inspanningen goed gebruiken om orders te verzamelen in ons magazijn in Kolham. Jij weet de juiste gangpaden te vinden en kunt snel en vakkundig een order gereed maken voor verzending? Jij bent op kort termijn beschikbaar in de avonduren voor 24-32 uur per week ? Dan zoeken wij jou!

Beschikbaarheid Je zult werken van maandag t/m vrijdag van 14.45 - 22.00. Bij drukte kunnen we je vragen om ook op zaterdag beschikbaar te zijn. Op termijn kunnen ook de werktijden veranderen naar 13.00-22.00 en 16.00-22.00.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Het bedrijf is zowel actief op de nationale als internationale markt. In het centrale warehouse in Kolham wordt een diversiteit aan producten op- en overgeslagen en is daarom het logistiek hart van de organisatie. Er is een gezellige werksfeer, vooral in de avonduren zijn er veel parttimers aan het werk.  

Wat wij bieden

  • Een startsalaris van € 10,88 per uur
  • Ploegentoeslag van 8,75%
  • Een baan waar je de komende weken 24-32 kunt werken. Ook na deze maanden kun je parttime blijven werken. 
  • Op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen 
  • Na 8 gewerkte weken bouw je pensioen op

Functie eisen

Zolang jij ons de zekerheid kunt geven dat je op kort termijn en voor tenminste twee maanden beschikbaar bent, ben je van harte welkom op onze vestiging. Daarnaast ben je de perfecte kandidaat als je 24-32 uren per week wilt werken. Het is helemaal mooi meegenomen als je al ervaring hebt opgedaan als orderpicker of magazijnmedewerker. Heb je die ervaring niet maar ben je gegarandeerd beschikbaar, ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature orderpicker in de avonduren in Kolham? Neem dan contact op met Samira Lohstroh of Davey Groenewoud via 0598 39 56 01. Ben of ken jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan nog deze week en dan kun je wellicht volgende week starten!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via