Parttime administratief medewerker (flexibele werktijden + zelf eigen rooster maken)

 • Aantal uren per week 33 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 11
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Met jouw oog voor detail zoek je alles tot in de puntjes uit. Sterker nog, jou ontgaat niets. Als parttime administratief medewerker los jij klantcases op. Een heerlijke baan als je van uitzoeken houdt. En omdat jij flexibel kunt werken (50% verdeling thuis en kantoor), krijg je een compleet ingerichte thuiswerkplek. Zo kun je werken op kantoor en thuis makkelijk afwisselen. Iets voor jou?

Hoe ziet dit er in de praktijk uit? Als de klant aanspraak heeft gedaan op garantie, duik jij in het dossier en zoek je uit wat er precies aan de hand is met het artikel. Jij belt de klant over de garantieaanvraag om de garantie goed te kunnen beoordelen. Je zoekt uit of de klant recht heeft op garantie en geeft de klant informatie over het vervolgproces. Uiteraard zorg je ervoor dat de informatie goed wordt verwerkt in het systeem. Heb je de case afgerond? Dan ga je door naar de volgende case! Dit kan een case zijn die gaat over een levering die niet geleverd is op de afgesproken datum. Jij zoekt samen met de transporteur uit wat er precies is gebeurd en hoe we dit de volgende keer kunnen voorkomen. Je belt de klant om een nieuwe datum af te spreken waarop we de bestelling alsnog zo snel mogelijk afleveren. De gemaakte afspraken noteer je in het systeem en mail je ter bevestiging naar de transporteur. Samen met je collega's zorg je dat alle cases zo goed mogelijk worden afgehandeld.

Goed om te weten

 • Je start als administratief medewerker op een tijdelijk project 
 • Je maakt zelf je ideale werkrooster
 • Als het tijdelijke project is afgelopen kun je verder in een andere functie bijvoorbeeld als helpdesk medewerker 
 • Je werkt volgens je eigen beschikbaarheid (24, 28 of 33 uur) van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur 
 • Je rooster is 4 weken van te voren bekend
 • Je werkt 50% thuis en 50% op kantoor 
 • Bij de start van je dienstverband krijg je een mooi ingerichte thuiswerkplek

De mogelijkheden

De openingstijden zijn doordeweeks van 8.00 – 21.00, zaterdag 9.00 – 18.00 en zondag 10.00 – 17.00 uur. Het aantal uren dat je kunt werken is tussen de 16 en 33. Daarin bepaal je zelf hoeveel uren je wilt werken. Als het administratieve project is afgerond dan liggen er andere mogelijkheden om binnen de organisatie te blijven. Dat betekent dat er een ruimere beschikbaarheid wordt gevraagd. Denk aan avonden en in het weekend werken (niet alle avonden of alle weekenden). En verder:

 • De startdatum is op 4 juli 2022.
 • De eerste vijf dagen start je met een training on the job. Daarna ga je volgens eigen beschikbaarheid werken.

Let op: deze baan als administratief medewerker is een tijdelijk project. Dat wil niet zeggen dat jouw werk ophoudt als het tijdelijke project is afgerond. Sterker nog, het zou fijn zijn als je nog heel lang bij de club wilt blijven. Dit kan bijvoorbeeld als parttime backoffice medewerker op de klantenservice.

Over het bedrijf

Jij gaat werken bij een zeer stabiele en betrouwbare werkgever met een fijne bedrijfscultuur. De collega’s die er nu werken worden gedreven door plezier, enthousiasme en een positieve instelling. Kortom, een werkplek waar jij je thuis kunt voelen.
De functie is beschikbaar voor 6 maanden. Na deze periode kun je een aanvullende training krijgen om op een andere afdeling verder te gaan. De opdrachtgever is daarom op zoek naar mensen die langere tijd voor hen wil blijven werken.

Wat wij bieden

Het grote voordeel aan het werken als parttime administratief medewerker is dat het flexibel is. Het is goed te combineren met bijvoorbeeld een studie, opgroeiende kinderen of een tijdrovende hobby.
Jouw nieuwe werkgever hecht veel waarde aan een fijne werksfeer en bindt medewerkers graag voor langere tijd (denk aan een vaste baan!). 

Daar voegen we aan toe:

 • Een startsalaris van € 11,58 bruto per uur (o.b.v. 24 uur is dat € 1204,34 bruto per maand). 
 • Om te beginnen een contract voor bepaalde tijd 
 • Een volledig ingerichte werkplek met een groot beeldscherm, headset, stoel en bureau
 • De mogelijkheid om hybride te werken. Denk aan 50% thuis en 50% op kantoor
 • Reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uren) en pensioenopbouw

Functie eisen

Eerlijk is eerlijk, om alle systemen goed de baas te kunnen worden heb jij goede computervaardigheden. Bovendien ben jij een administratief medewerker die alsnog een ultieme klantbeleving weet te creëren.

Is deze vacature administratief medewerker via ons uitzendbureau jouw ideale baan? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de vestiging in Groningen via: 050 - 31 39 003. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via