Salarisadministrateur

 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband

Over de functie

 

Wil je uit je dagelijkse administratie sleur en op avontuur? Bij ons op de salarisadministratie kun je namelijk heel wat beleven. Ben jij de administrateur die wekelijkse deadlines omarmt, Excel kan dromen en enthousiast wordt van verandering? Kom jij ons team versterken?

 Over de functie
Werken op de salarisadministratie bij Abiant Holding is het tegenovergestelde van sleur. Om de wekelijkse deadlines de baas te zijn werk je eigenlijk altijd in hoog tempo. De verschillende partijen als uitzendkrachten, klanten en collega’s hebben altijd wel iets te vragen. De uren die zijn ingeboekt kloppen niet met de gewerkte uren, een uitzendkracht vraagt bijzonder verlof, of  klanten willen meer inzicht in facturen. Dan denk je dat je het wel gehad hebt met al die vragen. Niets is minder waar. Omdat uitzendkrachten werken volgens de inlenersbeloning bedien jij minstens 50 cao’s. Je hoeft ze natuurlijk niet allemaal uit je hoofd te kennen, en Google is hierin je beste vriend. Het gaat erom dat jij de basis kent en snapt hoe je snel iets kunt vinden in een cao. Als salarisadministrateur heb je een signalerende en adviserende rol naar alle labels van Abiant Holding, waar MF Uitzendbureau, Abiant Uitzendgroep en MF Horeca de grootste labels zijn. Je zorgt ervoor dat diverse cao’s, procedures, ABU-regels en kwaliteitssystemen worden gewaarborgd. Dit doe jij natuurlijk niet alleen. Samen met 3 andere salarisadministrateurs en 13 administratieve medewerkers zorgen jullie er wekelijks voor dat circa 4.400 uitzendkrachten salaris ontvangen

 

Over het bedrijf

Over Abiant Holding
Abiant Holding bestaat onder andere uit de labels Abiant Uitzendgroep, MF Groep, de coöperatie Abiant/Agro en diensten als Werving & Selectie, Jobcoaching en EU Service. Samen vormen wij de grootste regionale uitzender van Noord-Nederland. Wij zijn de trotse werkgever van betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit elf Abiant en zeven MF-vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Bij ons kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op mf.nl en abiant.nl.

Wat wij bieden

Wat wij bieden
Wij bieden een nieuwe uitdaging in een groeiende, dynamische en regionaal betrokken organisatie. Daarbij hoort ook een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden; een goed salaris, prima pensioenregeling en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te kunnen werken. Dit alles vullen we verder aan met:

 • marktconform salaris (tot maximaal € 3.426,- bruto per maand) afhankelijk van je werkervaring
 • een dienstverband voor een jaar met de intentie een vast contract
 • Winstuitkering/bonusregeling
 • 25 vakantiedagen, 1 persoonlijke feestdag en 13 ATV-dagen (in te zetten in tijd, geld of tijd/geld)
 • Laptop, mobiele telefoon.
 • een zeer actieve personeelsvereniging

Functie eisen

Functie-eisen
Jij bent iemand die niet in kaders denkt, maar juist oog heeft voor vernieuwing, verbetering en initiatieven. Heb je een goed idee om een proces te verbeteren dan juichen wij dat alleen maar toe. Een wijziging in wet- en regelgeving wat betrekking heeft op jouw vakgebied ontgaat je niet, sterker nog je verspreidt dit als eerste over de afdeling. Om de wekelijkse deadlines te halen is het belangrijk dat jij minimaal 32 uur maar bij voorkeur fulltime (40 uur) bij ons kunt werken.

En verder heb jij:

 • een afgeronde HBO opleiding richting administratie
 • bij voorkeur een afgeronde PDL opleiding, eventueel aangevuld met VPS
 • bij voorkeur ervaring in de uitzendbranche
 • uitstekende, maar ook écht uitstekende kennis van Excel

 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via