Bijbaan Schoonmaker vakantiepark te Appelscha

  • Aantal uren per week 10 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 11
  • Dienstverband Vakantiewerk
  • Standplaats Appelscha

Over de functie

Wil jij lekker genieten van deze zomer en daarnaast geld verdienen? In deze bijbaan als schoonmaker is beide mogelijk, je werkt alleen op maandag en vrijdag en de rest van de week ben je vrij en kun jij genieten van het lekkere weer of andere leuke plannen maken. Zie jij dat zitten? Stuur dan je sollicitatie naar ons toe!

In Appelscha ga jij als schoonmaker werken bij een vakantiepark. Jij gaat elke maandag en vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur met een groepje collega’s vakantiehuisje schoonmaken. 

Om 10:00 uur zijn de vakantiegasten vertrokken en maak jij met behulp van een checklist het vakantiehuisje schoon voordat de nieuwe vakantiegasten arriveren.

Het betreft huishoudelijke werkzaamheden zoals: vloeren vegen, vloeren dweilen, beddengoed afhalen, badkamer schoonmaken en de koelkast checken of die leeg is en schoonmaken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor komt te werken is gevestigd in Drachten. Zij zijn werkzaam op verschillende vakantieparken door heel Friesland. Het bedrijf is al meer dan 50 jaar werkzaam in de schoonmaakbranche en heeft een goede naam opgebouwd in de regio Friesland.

Wat wij bieden

Tegenover jou harde inzet, staat een goed uur salaris van €11,83 als je 20 jaar of ouder bent. Ook vanaf 16 jaar krijg je een goed uur salaris van €9,46 of hoger conform je leeftijd. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een flexibele baan, die goed te combineren is met je zomerplannen;
  • Bij goed bevallen kun je hier langer blijven werken.

Functie eisen

Om in Appelscha aan de slag te gaan, heb je geen ervaring als schoonmaker nodig. Wel ben jij:

  • Representatief;
  • Een aantal weken beschikbaar de komende periode;
  • Een zelfstandige werker.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? En spreekt het werken als schoonmaker op een vakantiepark jou aan? Stuur dan je sollicitatie naar ons toe of reageer via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Julia via 06-57906339 of bel met onze vestiging in Drachten via 0512-542742

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via