Industrieel reiniger gezocht in de omgeving van Emmen!

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats EMMEN

Over de functie

Ben jij niet bang voor vieze handen? Loop jij het liefst rond in je overal en ben jij niet bang om in kruipruimtes- of op hoogte te werken? Ben jij het liefst overdag aan het werk, maar vind je het geen probleem om ook eens in de avonden of weekenden te werken? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Voor onze opdrachtgever in het hartje van Emmen zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger voor in de dagdienst. Zodra je goed bent ingewerkt wordt er tevens van jou verwacht dat je ook storingsdiensten gaat werken. Uiteraard tegen een nette vergoeding! Naast de werkzaamheden als industrieel reiniger verwachten wij van jou dat je sociaal en flexibel bent. Als jij voor deze job gaat, zeg je ja tegen een heel hecht team. Je werkt veel samen, doordat de werkzaamheden zowel in kruipruimtes als silo’s worden uitgevoerd. Je bent dus nauw verbonden met je naaste collega’s. Vandaar dat wij het erg belangrijk vinden dat je duidelijk kunt communiceren en dat je collegiaal bent. Klantvriendelijkheid staat tevens hoog in het vaandel.

Jouw werkzaamheden zijn divers, wat inhoudt dat geen dag hetzelfde is. Het ene moment rijd je op de heftruck en het andere moment ben je bezig met het reinigen van een bulkvrachtwagen. Nog weer een ander moment hang je in een veiligheidstuig in een silo, om deze te reinigen of ben je druk bezig met het ontstoppen van de riool! En dit is nog maar een korte omschrijving van hoe jouw werkdag eruit kan zien. Doordat de werkzaamheden worden uitgevoerd op een groot bedrijvenpark, ben jij de juiste kandidaat, als je in bezit bent van een geldig: B en C rijbewijs en een geldig heftruckcertificaat en VCA. Is jouw heftruckcertificaat verlopen maar heb je wel ervaring? Geen probleem, deze kun je via ons opnieuw behalen.

Over het bedrijf

Getec Park. Emmen is een gerenommeerde werkgever in het hartje van Emmen. Op het Getec Park bevinden zich grote bedrijven als bijvoorbeeld DSM en Teijin. Getec staat voor kwaliteit van dienstverlening en dat straal jij dus ook uit!

Wat wij bieden

  • Een dienstverband voor langere tijd in een hechtteam;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 11 km;
  • Opleiding ‘’hoge drukreiniger’’;
  • Keuze uit wekelijkse of 4-wekelijkse verloning;
  • Salaris conform CAO.

Functie eisen

Geen hoogtevrees of claustrofobisch

Je bent woonachtig in de Emmen of nabije omgeving

Je bent in bezit van een geldig Rijbewijs B & C en VCA

Je ben nauwkeurig

Stressbestendig

Geen 9 tot 5 instelling

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via