Montagemedewerker (leerling) kozijnen fulltime

  • Salarisindicatie Tussen € 2500 en € 3500
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Ben je leergierig en heb je technisch inzicht dan kan jij als montagemedewerker (leerling) van kozijnen aan de slag! Geen ervaring op dit gebied? Wij bieden mogelijkheden aan om dit mooie vak te leren door trainingen en goede begeleiding. Lijkt dit jou wat lees snel dan door!

Als montagemedewerker (leerling) kozijnen kom jij te werken op verschillende locaties in de provincie Friesland. Jij komt bij diverse klanten, dit kunnen particulieren of bedrijven zijn. Je werkt van maandag t/m vrijdag van 08:00-16:30 uur. De werkzaamheden betreft reparaties en het onderhoud van kunststof /aluminium kozijnen en bijbehorend hang- en sluitwerk. Voor een goede technische presentatie wordt er met hoogwaardig materiaal en gereedschap gewerkt. Dit doe je onder goede begeleiding van een ervaren collega. 

Naast dat je wordt opgeleid in de praktijk volg je ook enkele theorie lessen die door de vakschool van de opdrachtgever worden gegeven in Assen. Het maandsalaris voor 40 uur per week bedraagt tussen € 2400,00 en €3 500,00 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. 

Het is belangrijk dat jij enig technisch inzicht hebt en een vak wilt leren met oog voor detail.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe opdrachtgever is een organisatie voor het verbeteren, onderhouden en reparaties van kozijnen. Binnen de organisatie is er veel aandacht voor het goed opleiden van personeel en er is een ondernemende en een informele werk sfeer.

Wat wij bieden

Wat wij bieden:

  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden intern bij de opdrachtgever
  • Een goed salaris tussen de € 2400,00 - € 3500,00 bruto per maand
  • Een fulltimebaan voor langere tijd met de intentie tot een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou als monteur (leerling) kozijnen:

  • Ben jij in het bezit van rijbewijs b + eigen vervoer;
  • Heb jij een vca certificaat of bent bereid te halen;
  • Heb je technisch inzicht en leergierig;
  • Je bent woonachtig in Friesland.

Zie jij jezelf als montagemedewerker kozijnen? Wacht dan niet langer en stuur je sollicitatie naar ons toe of wil je nog wat meer informatie dan kun je ons bellen via 0512- 542 742.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via