Adviseur Verkoopmedewerker Verhuur | Fulltime | Regio Heerenveen

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 1800 en € 2600
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Heerenveen

Over de functie

Maak jij gemakkelijk een klik met mensen? Kun je goed achterhalen waar de behoefte zit en hierin een passend aanbod adviseren? Heb je verkoopervaring en denk jij mee met de klant? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Als verkoop medewerker van de verhuur afdeling adviseer jij bedrijven en particulieren over de huur van een uiteenlopend assortiment. Alle benodigdheden die nodig zijn om de klus te kunnen volbrengen. Nu nog de adviseur die de klant begrijpt en goed helpt!

Als adviseur voor de vestiging Heerenveen heb jij contact met klanten over hun aanvragen voor de inzet van materiaal. Bijvoorbeeld een bouwbedrijf die een hoogwerker nodig heeft of reinigingsapparatuur voor een schoonmaakbedrijf. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit in het assortiment. Jij gaat samen met de klant kijken naar wat er nodig is. Jij geeft hierin advies en kent de producten goed. Hierdoor zie jij ook kansen waar de klant wellicht nog over heeft nagedacht. Nadat de klant goed is geholpen en de zaken zijn beklonken verwerk jij alles in het systeem. Je hebt contact met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat alle machines, materiaal en afspraken goed geregeld zijn. De klant is hierdoor perfect geholpen en jij zorgt ervoor dat alles op tijd en compleet aanwezig is voor het project van de klant. Zodra de spullen weer terugkomen zorg jij ervoor dat alles goed wordt ingeboekt en controleer jij de staat van de artikelen. Eventuele kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voer jij uit zodat alles weer netjes en compleet klaarstaat voor de volgende klant. Het werk moet veilig gebeuren en daarom voer jij de juiste handelingen uit om ervoor te zorgen dat de verhuurartikelen compleet, veilig en gekeurd zijn.

Kortom een baan met uitdaging, afwisseling en veel klantcontact. Als adviseur ben je verkoper, onderhoudsmedewerker en product specialist in één. Ondernemers kunnen bij jou terecht voor een goed advies met een glimlach!

Over het bedrijf

Ben je als bouwbedrijf, particulier of ZZP'er op zoek naar materiaal voor je klus? Dan kun je dit huren bij onze opdrachtgever. Of het nu gaat om accommodaties, sanitair, stroomvoorzieningen, graafmachines, hoogwerkers, steigermateriaal, hef-/hijsmiddelen, verwarming, valbeveiliging of gereedschappen voor tuin, hout, metaal en beton. Zij hebben het allemaal!

Onze opdrachtgever is met 30 jaar ervaring, één van de marktleiders op dit gebied. Zij zijn actief in de noordelijke provincies met meer dan 10 vestigingen! Hierdoor vindt je bij de vestigingen de noordelijke nuchtere mentaliteit die past bij de regionale klanten die zij bedienen. Doordat het bedrijf veelal alles kan aanbieden en dit in eigen beheer is zijn er korte lijnen en kan er snel geschakeld worden.

Als collega ga je aan de slag binnen een organisatie waarin veel samen wordt gewerkt tussen meerdere afdelingen. Er heerst een mentaliteit van hard werken en snel schakelen. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen de functies en het doorgroeien naar functies op andere afdelingen zoals de verhuur, verkoop en administratie. Samen met een gezonde dosis humor en collega's van verschillende takken van sport maak je er samen een succes van.

Wat wij bieden

 • Salaris gebaseerd op ervaring met groei voor de toekomst
 • Vakantiegeld en pensioenopbouw
 • Reiskostenvergoeding en werkkleding
 • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden
 • Bij goed bevallen binnen een jaar direct dienstverband bij de opdrachtgever!

Functie eisen

 • Proactief en zelfstandig karakter
 • Makkelijke prater op zoek naar kansen
 • Kennis van machines, bouw en techniek is een groot voordeel
 • Je bent in bezit van rijbewijs B
 • 32 tot 40 uren beschikbaar


Ben jij de adviseur die wij zoeken? Ben jij de verkoper met kennis van zaken? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via