Magazijnmedewerker met heftruck ervaring

 • Aantal uren per week 38 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 2200 en € 2425
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Als magazijnmedewerker ben jij een belangrijke schakel in het proces van dit bedrijf. Jij zorgt er namelijk voor dat alle materialen en toebehoren op tijd bij de productielijn worden geleverd, zodat het werk niet stil komt te liggen.
De functie vereist dat je de verantwoordelijkheid neemt voor het ontvangen, lossen en controleren van materialen en toebehoren. Je begint de dag met het in ontvangst nemen van de goederen en je controleert ze visueel op zichtbare afwijkingen. Daarvoor maak je gebruik van de vrachtbrief en pakbon als referentie.

Indien er afwijkingen zijn, maak je melding en neem je actie om de problemen op te lossen. Vervolgens sla je de materialen en toebehoren op in de aangewezen magazijnlocaties en zorg je voor de administratieve afhandeling. Dit doe je met precisie en nauwkeurigheid, omdat een verkeerde plaatsing of verkeerde administratieve handeling kan leiden tot chaos in het magazijn en het productieproces.

Het is ook jouw taak om ervoor te zorgen dat de benodigde materialen en toebehoren op tijd aan de productielijn worden geleverd. Je houdt de voorraad bij en zorgt ervoor dat de bestellingen op tijd worden geplaatst. Je signaleert wanneer de voorraad bijna op is en wanneer de bestelvoorraden zijn bereikt. Als alles op orde is, blijf je alert op de netheid en orde van het magazijn.

Naast deze werkzaamheden bestaat de baan voor ongeveer 50% uit heftruckwerkzaamheden. Je laadt en lost de vracht en transporteert kratten van 6,5 breed. Om deze taken uit te kunnen voeren, heb je uiteraard een heftruckcertificaat nodig en voldoende ervaring.


Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever staat de werknemer centraal. Dit nuchtere Groningse bedrijf weet dat gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot succes en blijvende toonaangevendheid in hun werk. Het bedrijf hecht waarde aan korte beslissingslijnen, zodat iedere medewerker impact kan maken. De sfeer in het bedrijf is informeel en laagdrempelig, waarbij het mogelijk is om bij elkaar naar binnen te lopen, zelfs bij de directie. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor plezier. De personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke en gezellige activiteiten, zoals de bouwvakborrel, kerstvieringen en andere jaarlijkse festiviteiten.

Wat wij bieden

 • Zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Kunststof en Rubber
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Leuke collega’s, een innovatieve werkomgeving en veel werkplezier

Functie eisen

 • Je beschikt over VMBO/MBO werk- en denkniveau; 
 • Je bent een gemotiveerde, harde werker die ervan houdt om in een technische omgeving te werken;
 • Je beschikt over een geldig heftruckcertificaat;
 • Je bent accuraat en gestructureerd.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via