Tandartsassistent bij een moderne praktijk in omgeving Groningen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 1900 en € 2900
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Voor een mondzorg praktijk zijn wij op zoek naar een tandartsassistent voor 4 dagen per week. Als tandartsassistent ben jij het visitekaartje van onze praktijk en ondersteun jij de tandarts bij verschillende behandelingen. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het assisteren bij het maken van röntgenfoto's, het voorbereiden van behandelingen, het steriliseren van instrumenten en het geven van voorlichting en instructies aan patiënten. Daarnaast is het mogelijk dat je zo nu en dan een avond dienst te draait op dinsdag of donderdag.
Het zou helemaal perfect zijn als je ervaring hebt met preventieve behandelingen of orthodontie, of hier affiniteit mee hebt. Je zult dan ook de mogelijkheid krijgen om je kennis en vaardigheden op dit gebied verder te ontwikkelen. Daarnaast is er binnen het team veel expertise op deze gebieden aanwezig, dus je zult kunnen samenwerken en leren van ervaren professionals.

Over het bedrijf

Onze praktijk is gevestigd op rijafstand van de stad Groningen en staat bekend om de persoonlijke en professionele zorg die wij bieden aan onze patiënten. Wij zijn een hecht team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten die streven naar de beste mondzorg voor onze patiënten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie als tandartsassistent voor 4 dagen per week. Het salaris is bespreekbaar en wordt gebaseerd op jouw ervaring en kwaliteiten, hierover gaan we dus graag met je in gesprek. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een fijne werkomgeving binnen ons professionele team. Ben jij een ervaren tandartsassistent die ons team wil komen versterken of ben je net afgestudeerd en wil je graag ervaring opdoen? Solliciteer dan nu!

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding tandartsassistent;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent communicatief sterk en hebt een klantgerichte instelling;
  • Affiniteit of ervaring als preventieassistente of met orthodontie mondzorg is een pré.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via