Magazijnmedewerker in een groot warehouse in Kolham!

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Kolham

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke, fysieke baan in een groot warehouse in Kolham? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Als magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het legen van containers samen met jouw gezellige collega's. Zo blijf je lekker in beweging en hoef je niet meer naar de sportschool!

Als magazijnmedewerker bij dit grote warehouse in Kolham ben je voornamelijk bezig met het lossen van containers en het opslaan van de goederen in het magazijn. Dit gebeurt samen met je collega's, waarbij jullie samenwerken om zo efficiënt en snel mogelijk te werk te gaan. Naast het lossen van containers zorg je er ook voor dat de goederen op de juiste manier worden opgeslagen en dat het magazijn opgeruimd en georganiseerd blijft.

Verder kan het voorkomen dat je ook andere logistieke werkzaamheden moet verrichten, zoals het picken van orders of het verzendklaar maken van goederen. Het is dus een gevarieerde functie waarbij je veel verschillende taken uitvoert. Het werk is fysiek uitdagend en je moet in staat zijn om langere tijd te staan en te tillen. Maar het werk is ook gezellig en je werkt samen in een leuk team.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een sterk groeiende inkooporganisatie in de markt van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. In het centrale warehouse in Hoogezand worden verschillende producten op- en overgeslagen en daarom is het logistiek hart van de organisatie. Er heerst een gezellige werksfeer en als jij goed presteert, maak je kans op een vast contract.

Wat wij bieden

Je bent beschikbaar op korte termijn en voor langere periode;

Je werkt van 7:00 tot 16:00 uur en krijgt een uurloon van €11.92, waarin groei mogelijk is;

Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur;

Na 8 gewerkte weken bouw je pensioen op en ontvang je reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis van €0,21 cent per km.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Samira of Davey via 0598-395601. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature? Reageer dan snel en wie weet start jij volgende week al met jouw nieuwe baan als magazijnmedewerker!

Functie eisen

Voor de functie van magazijnmedewerker in Kolham zijn er enkele eisen waaraan de kandidaat moet voldoen. Zo wordt er gevraagd of de kandidaat op korte termijn beschikbaar is en voor een langere periode kan werken. Daarnaast is het mooi meegenomen als de kandidaat ervaring heeft als logistiek medewerker of magazijnmedewerker, maar dit is geen vereiste.

Als je solliciteert op deze functie is het dus belangrijk dat je beschikbaar bent voor langere tijd en dat je een harde werker bent. Ervaring in de logistiek is een pluspunt, maar als je geen ervaring hebt en wel gemotiveerd bent om te werken, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via