Schoonmaakmedewerk(st)er

 • Aantal uren per week 24 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 12
 • Dienstverband Tijdelijk
 • Standplaats Assen

Over de functie

Wil jij aan de slag als schoonmaker en direct resultaat zien van je harde werk? Dan hebben wij twee geweldige klussen voor jou!

Klus 1:
Start op vrijdag 2 juni en duurt twee weken tot en met 16 juni. Je gaat aan de slag in een levendig kantoorpand waar het personeel nog aanwezig is. Naast het schoonmaken, krijg je de kans om sociaal te zijn en een praatje te maken met het personeel. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 15:15 tot 17:30 uur. Laat jouw sprankelende persoonlijkheid zien en maak van deze klus een succes!

Klus 2:
Voor de avondmensen onder ons! We zoeken schoonmakers voor twee dinsdagavonden en twee donderdagavonden. Je werkt van 18:00 tot 20:30 uur. Deze klus is perfect te combineren met de eerste klus. Je gaat aan de slag met dezelfde werkzaamheden als bij klus 1. Ben jij klaar om de avonden te laten stralen? Het is van 6 juni tot en met 15 juni.

We bieden een uitdagende en gevarieerde baan waarbij je bijdraagt aan een schone en hygiënische omgeving. Je werkt op verschillende locaties en komt in contact met diverse gebouwen en situaties. Daarnaast werk je zelfstandig en heb je de mogelijkheid om buiten reguliere werktijden te werken. Fit en verantwoordelijkheid nemen zijn belangrijk in deze rol.

Als je op zoek bent naar een baan waar je direct resultaat ziet, waar je sociaal kunt zijn en waar je je avonden nuttig kunt besteden, grijp dan nu deze kans! Solliciteer vandaag nog en maak van deze klussen een succesverhaal.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een grote en professionele organisatie met veel ervaring in de schoonmaakbranche. Met meer dan 2.000 schoonmakers verspreid over verschillende vestigingen, is het bedrijf goed georganiseerd en in staat om een breed scala aan opdrachten aan te nemen en uit te voeren.

Wat wij bieden

 • Salaris van €11,83 per uur;
 • Vakantieuren en vakantiegeld opbouw vanaf de eerste werkdag;
 • Pensioenopbouw na 8 gewerkte weken;
 • Veel eigenverantwoordelijkheid .

Functie eisen

 • Jij bent een gemotiveerde en verantwoordelijke persoon die graag in een schone omgeving werkt;
 • Je krijgt een sleutel voor sommige panden wat het belang van vertrouwen en verantwoordelijkheid benadrukt. Het is belangrijk dat je zorgvuldig en nauwkeurig te werk gaat om ervoor te zorgen dat de panden schoon en veilig blijven;
 • Je woont in de omgeving van Assen. Een rijbewijs en een auto hebben is een pré;
 • Het is ook belangrijk dat je oog hebt voor detail, aangezien je werkt aan het creëren van een professionele en schone omgeving voor de werknemers en bezoekers van de panden.

Ben jij geïnteresseerd in het werken in de schoonmaak of heb jij nog vragen? Klik dan vooral op de solliciteren button en de collega's nemen dan graag contact met jou op. Voor vragen kun je ook bellen naar 0592-318333. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via