Productiemedewerker met ervaring in stofbewerking Leeuwarden

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Ben jij degene die de taak heeft om stoffen op de juiste manier te verwerken? Beschik je over nauwkeurigheid en concentratie in je werk? Heb je een passie voor textiel? Heb jij hobbymatige veel ervaring met de naaimachine of heb jij ervaring opgedaan met industriële naaimachines? Lees dan verder! Misschien heb je binnenkort de kans om te werken bij een toonaangevende Europese speler op het gebied van duurzame raamdecoratie, waar kleur centraal staat!

Binnen de productieafdeling zijn er twee verschillende functies beschikbaar. Jij zult aanvankelijk werken op de coupageafdeling en op termijn bestaat er mogelijkheid tot doorgroei naar de confectieafdeling. Op de coupageafdeling ben jij verantwoordelijk voor het zorgvuldig verzamelen van de juiste stoffen uit het magazijn, zodat deze vervolgens in het naaiatelier verwerkt kunnen worden. De stoffen worden vervolgens omgezet in gordijnen, zodat ze als complete bestellingen kunnen worden verzonden. Het verwerken van de stoffen gebeurt zowel handmatig als met behulp van geavanceerde moderne machines. Voor het handmatig knippen van de stoffen heb je een vaste hand nodig. Je zult werken in een veilige en ruime werkomgeving met innovatieve apparatuur.

Met jouw passie en ervaring op het gebied van stoffen vervul jij een cruciale rol als schakel tussen het magazijn en het naaiatelier. Je zorgt ervoor dat de juiste stoffen worden verzameld vanuit het magazijn, zodat het naaiatelier voldoende materiaal heeft om de bestellingen te kunnen verwerken. Het is jouw taak om de rollen stof handmatig naar de machine te tillen, dus fysieke kracht is vereist. Gelukkig is het werken met deze specifieke machine eenvoudig, en een ervaren collega zal je alles uitleggen en je vertrouwd maken met het proces.

Naast het verzamelen van de stoffen ben jij ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Hiervoor is het essentieel dat je nauwkeurig te werk kunt gaan. Zodra de stoffen zijn gebruikt en de bestellingen zijn verwerkt, is het jouw taak om ze weer terug te leggen in het magazijn. Op deze manier draag jij bij aan het behoud van een nette en overzichtelijke magazijnomgeving.

Wij zoeken iemand voor; maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 07:30 - 16:30. Ben je niet fulltime beschikbaar, dan is dit bespreekbaar.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe opdrachtgever produceert meerdere collecties gordijnen per jaar, deze zijn te vinden in verschillende grote warenhuizen. Daarnaast hebben ze een webwinkel waar particulieren hun gordijnen kunnen bestellen. Hierdoor is er een brede collectie qua stijlen en prijsopbouw, erg veel variatie dus! Dit bedrijf is actie bezig met duurzaamheid, zo worden er bijvoorbeeld plastic flessen verwerkt tot nieuwe gordijnen. Ze streven naar het beperken van afval, de uitstoot van CO2 en het hergebruiken van materialen. Een creatieve werkgever met een goede prijs voor de producten. 

Een gezond werk- en leefklimaat vinden zij belangrijk, hierom bieden zij jou de mogelijkheid om in de toekomst gebruik te maken van een sport abonnement. Er werkt een team van mensen van verschillende achtergronden. Samenwerken is hierdoor nog belangrijker en interessanter. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Bij goed bevallen is er kans op een vast contract!

Wat wij bieden

 • Gezond werk- en leefklimaat;
 • Een salaris volgens CAO Textielgoederen;
 • Een leuke baan in een gezellig team;
 • In de toekomst kun je gebruik maken van een sport abonnement;
 • KM vergoeding van €0,21 (vanaf 10 kilometer).

Functie eisen

 • Jij hebt ervaring met verschillende stoffen en weet als geen ander dat elke stof verschillend is;
 • Fysiek sterk, je bent in de weer met zware rollen en staat de hele dag;
 • Neemt verantwoordelijkheid voor prioriteiten en werkt geconcentreerd;
 • Je bent doordeweeks (maandag t/m vrijdag) beschikbaar van 07:30 - 16:30;
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO 2 mode/maatkleding opleiding of een vergelijkbaar diploma.


Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Ben jij de productiemedewerker met ervaring in stofbewerking die wij zoeken? Kom dan snel bij ons langs dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt gemakkelijk reageren op deze vacature en dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. En wie weet zien we je snel bij MF uitzendbureau in Leeuwarden. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met onze vestiging. We zijn bereikbaar op 058 203 9010. Of wandel naar binnen bij onze vestiging op Zuiderplein 35,8911 AP in Leeuwarden. We zitten vlak bij het station en de koffie en thee staan klaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via