Verkoper binnendienst

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Stadskanaal

Over de functie

Heb jij al ervaring in de direct sales of wil je in deze dynamische wereld worden opgeleid? Ben jij niet bang om de telefoon te pakken?
Ben jij een gezelligheidsmens en vind je de sfeer op de werkvloer belangrijk? Ben jij fulltime beschikbaar en in het bezit van eigen vervoer? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor een bedrijf dat advertentieruimte verkoopt rondom stadsplattegronden, zijn wij opzoek naar topverkopers! Een aantal jaren geleden is dit bedrijf opgericht in het Westen van het land. De afgelopen tijd is dit bedrijf meer naar het Noorden toegegroeid. Momenteel word er met 15 gezellige en hardwerkende verkopers gewerkt vanuit de vestiging in Emmen. Vanaf maart volgend jaar word er naar verwachting een werkplek in Stadskanaal ingericht om het bedrijfsleven in en rondom Stadskanaal te bewerken. Bij deze werkgever staat kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel. Deze werkgever voorziet jou van een sales en aftersales training zodat jij leert nieuwe klanten te genereren en deze te behouden. In de functie verkoper binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het vinden van de juiste adverteerders die perfect passen bij de regio.

Functie eisen

Je bent in staat om mensen te overtuigen
Je bent niet bang om koude acquisitie te plegen
Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
Je bent 36 uur per week beschikbaar
Je bent bereid om te werken vanuit Emmen en op termijn vanuit Stadskanaal
Je bent een gezellige collega
Je bent bereid om opgeleid te worden tot verkoper
Kennis van de bedrijvigheid in en rondom Stadskanaal is een pre

Wij bieden:
Een vast boven marktcomform salaris
Een gezellige werkomgeving

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via