Montagemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Gorredijk

Over de functie

Ben jij leergierig, weet je van aanpakken en wil je graag aan de slag als Montagemedewerker? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in Gorredijk zoeken wij een Montagemedewerker. Jouw werkzaamheden bestaan uit het monteren van diverse onderdelen voor oa. ondergrondse containers. Daarnaast ben je bereid om ook onderdelen aan elkaar te lassen! Certificaten en diploma's zijn hiervoor niet nodig; ben je bereid te leren, vind je het leuk om enige laswerkzaamheden te verrichten? Dan is deze vacature iets voor jou.

Over het bedrijf

Het ontwikkelen, produceren en verhandelen van werktuigbouwkundige apparatuur en constructies, alles in de ruimste zin des woords. Onder het doel der vennootschap is mede begrepen het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie over andere ondernemingen, alsmede het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden. Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden.

Functie eisen

- je bent leergierig
- je hebt technisch inzicht
- je woont in - of omgeving van Gorredijk
- je spreekt de Friese taal; is een pré

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via