Beveiliger Evenementen

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Onze Opdrachtgever is een organisatie die waarde hecht aan het waarborgen van kwaliteit en betrouwbaarheid in haar diensten. Door de factoren betrouwbaarheid en kwaliteit heeft onze Opdrachtgever zich weten te onderscheiden. Deze factoren verwachten zij terug te zien bij de medewerkers. De diensten die zij leveren variëren van evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, bedrijfsrecherche tot advisering in safety en security. Komend jaar is er door Culturele Hoofdstad Leeuwarden/Fryslân volop werk te verrichten. Mede hierdoor zijn wij op zoek naar Evenementenbeveiligers.

Als Evenementenbeveiliger wordt je ingezet op evenementen (denk hierbij aan house- en dance events, sportwedstrijden, festivals, popconcerten, beurzen, etc.). Dit houdt in dat je als Evenementenbeveiliger te maken krijgt met diverse soorten publiek en in diverse omstandigheden. Je bent verantwoordelijkheid voor het ontvangen, het informeren en het aanspreken van bezoekers/gasten.
De Evenementenbeveiliger is een flexibele en gastheer/gastrouw, waarbij u enerzijds service verleent aan de gasten die het evenement bezoeken en anderzijds het evenement beveiligd.

Functie eisen

- Je hebt minimaal een mbo-beveiliger 2 of diploma Event Security Officer certificaat.
- Gastheerschap, hospitality en dienstverlenend is uw basis.
- Je kan goed communiceren en bent behulpzaam.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (geen verplichting wel een pre).
- Je bent in het bezit van een geldige BHV/EHBO (geen verplichting wel een pre).
- Je bent flexibel en stressbestendig.
- Je hebt een positieve VOG.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via