Opperman

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Grou

Over de functie

Hoi handige klusser! Valt het al op? De temperaturen stijgen en het weer wordt zonniger. Tijd om weer gezellig naar buiten te gaan. Dit houdt in dat alles er weer spik en span uit moet zien. De vlonders en steigers aan het water moeten er mooi uitzien om je hengel op uit te gooien of aan te meren met de boot. Tevens zie je kinderen opbloeien op verschillende speelplekken- en tuinen waar speeltoestellen stevig in elkaar moeten zitten. Ook borders en bloembakken mogen niet ongezien blijven. Dit is maar een kleine greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden.

Als Technisch Opperman ben jij de persoon die op pad door Friesland gaat met een collegae welke jij aanstuurt. Jij met groene vingers gaat in teamverband samenwerken om verschillende klussen goed uit te voeren. Jij schrikt niet elektrisch gereedschap, je kan er mee omgaan plus dat overige attributen zoals boutjes, moertjes, schroefjes en nippeltjes bekend zijn! Dit om alle reparatiewerkzaamheden goed uit te voeren en gebieden aan te kleden. Het allerbelangrijkste is dat jij jouw werkplek netjes, schoon en voltooid achterlaat. Daarbij heb jij al ervaring met het rijden op een borstelmachine of menig maaiapparaat in de hand gehad.

Herken jij je zelf in dit profiel? Bel, e-mail of bezoek ons voor een kennismaking.

Functie eisen

- Jij bent technisch onderlegd en hebt affiniteit met gereedschap
- Jij bent in bezit van een geldig BE rijbewijs
- Jij bent een buitenmens
- Jij bent een (h)echte teamspeler waarbij jij tevens beschikt over leidinggevende capaciteiten
- Jij bent flexibel inzetbaar
- Jij bent woonachtig in Friesland en kan makkelijk in Grou komen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via