Productiemedewerker/machinebediende

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Stadskanaal

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Stadskanaal zoeken wij per direct een productiemedewerker die carriere wil maken. Het betreft een fulltime functie in de dagdienst.
Je word opgeleid tot professioneel glassnijder. In deze fabriek word glas voornamelijk met een machine gesneden. Je word opgeleid om de computer te programmeren en de snijtafel te bedienen. Daarnaast leer je ook om het glas handmatig bij te snijden. Daarnaast zorg je er voor dat vrachtwagens worden geladen en gelost en ondersteun jij jouw collega's waar mogelijk. De sfeer op de werkvloer is collegiaal en veiligheid staat binnen de organisatie hoog in het vaandel. Wanneer de samenwerking van beide kanten goed bevalt, is het werk voor langere tijd en is er een mogelijkheid tot een contract bij de opdrachtgever.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging in Stadskanaal: 0599-619272.

Functie eisen

- Je bent leergierig en gemotiveerd
- Je bent een aanpakker en fysiek sterk
- Je bent niet bang voor glas
- Je bent fulltime en voor langere tijd beschikbaar

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via