Inkoper projecten regio Emmen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Zoek jij altijd de beste deals wanneer je een televisie gaat aanschaffen? Ben jij inkoper in hart en nieren en hou je ervan om je kennis van technische producten te ontwikkelen door het sourcen? Haal jij voldoening uit het sluiten van de beste deals, dan is deze vacature echt iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Emmen, zijn we op zoek naar een ervaren of junior inkoper. Als inkoper ben je op zoek naar de beste voorwaarden, denk hierbij aan prijs, levertijd, kwaliteit en service. Daarnaast onderhoud je contact met leveranciers en zorgt voor een goede opvolging van de lopende orders. Je probeert de orders boven verwachting van de klant af te handelen, dit om de kans op toekomstige orders te vergroten. De inkoper die we zoeken is commercieel ingesteld en kan input geven om de processen te optimaliseren. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal en het spreken van Duits is een pré. Wil jij van je passie voor deals en producten je baan maken, reageer dan direct op deze vacature!

Functie eisen

- Commerciële ervaring;
- Een afgeronde commerciële opleiding op HBO-niveau;
- Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Klant- en resultaatgericht, collegiaal, gedreven, verantwoordelijk en accuraat;
- Kennis van de programma's; Exact en Lotus is een pré.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via