Print Operator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Dokkum

Over de functie

Breng jij technisch inzicht, een proactieve werkhouding en een gezonde dosis inzet en motivatie mee? Kom in Dokkum aan het werk.

Jouw technisch inzicht komt in Dokkum uitstekend van pas bij het bedienen van de hightech printers en alle andere machines in de productiehallen. Je kunt niet wachten om de handen uit de mouwen te steken en ziet het werk liggen. Als operator draai je volop mee in ploegendiensten van 06.00 tot 15.00 uur en de week daarop van 15.00 tot 00.00 uur.
Het bedrijf er voor dat je goed wordt ingewerkt en leren je de kneepjes van het vak.
Jou werkzaamheden zullen bestaan uit:
• Zorgen voor de juiste instelling, bediening en controle van onze hypermoderne printers en snijmachines.
• Een subliem eindproduct maken dat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen.
• Prioriteiten stellen en samen met jouw team de klus binnen de gestelde deadlines klaren.
• Klein onderhoud aan ons hightech machinepark uitvoeren en administreren.
• Toezien op een nette en vooral veilige werkplek.
• Collega's ondersteunen bij alle voorkomende werkzaamheden.

Natuurlijk ben jij een topper binnen jouw vakgebied of heb je minimaal de ambitie om de beste te worden. Maar de mooiste dingen ontstaan als er ook een persoonlijke klik is! Daarbij hoef je geen nuchtere Fries te zijn (mag natuurlijk wel). Je bent super gedreven en ambitieus, maar houdt ook van een geintje en een feestje op zijn tijd. Deze bestaan uit de inmiddels welbekende verbreide happen van Joke, veel borrels en leuke teamuitjes.

Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid in een dynamische, flexibele en informele werkomgeving. Of je nu een jaar of een dag bij dit bedrijf werkt, er is altijd ruimte voor het bedenken en uitvoeren van nieuwe initiatieven en ideeën. Er is een goede werksfeer en niet te vergeten;
Je komt te werken in een jong en ambitieus team van professionals, die keihard samenwerken aan het succes en de groei van het bedrijf.

Binnen het bedrijf gelden goede arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een prettig uurloon vanaf € 10,81 excl. toeslagen plus bieden zij reiskosten van 15 tot en met 25 kilometer enkele reis woon-werk tegen € 0,19 onbelast.

Durf jij de uitdaging aan om samen met dit team de markt te bestormen en de wereld in print te veranderen? Bel, mail mij of kom gezellig aan het Zuiderplein 35 te Leeuwarden binnenlopen.

Functie eisen

- Je beschikt over een MBO 4 werk- en denkniveau en hebt ervaring en affiniteit met techniek.
- Je kunt je goed verplaatsen in de verwachtingen van onze partners en streeft elke dag weer naar een perfect eindproduct.
- Je bent oplossingsgericht, zíet het werk liggen en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.
- Je bent gedreven, leergierig en kunt niet wachten om aan de slag te gaan en ons jouw talenten en kwaliteiten te laten zien.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via