HR medewerker

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Ben jij een administratief wonder die ook ervaring heeft met HR gerelateerde zaken? Lees dan snel deze vacature en reageer!

Hoe ziet de functie eruit?
Ter uitbreiding van het team Personeel en Organisatie bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een topper voor administratieve ondersteuning. Samen met één collega zorg je er in deze functie voor dat alle medewerkers van het bedrijf antwoord krijgen op hun vragen over contracten, salaris en andere randzaken. Je controleert de geklokte uren en zorgt ervoor dat zij op tijd het juiste salaris ontvangen. Daarnaast maak je alle gegevens in orde voor nieuwe medewerkers en heb je contact met uitzendbureaus over nieuwe medewerkers. De deur van jullie kantoor staat altijd open, daardoor heb je goed contact met alle collega’s van alle afdelingen. Deze collega’s hebben allemaal een ander verhaal en een andere functie. De ene collega werkt op de afdeling enginering aan een nieuw te ontwikkelen product, terwijl de andere collega op de werkvloer een bestaand product in elkaar zet en test. Aangezien jij voor langere tijd zal werken bij dit bedrijf, zal je iedereen en alle verschillende functies goed leren kennen.

Wie zoeken we?
Voor deze functie zoeken we iemand die snel kan schakelen. Zo kan het voorkomen dat jij net in de salarisbetaling zit als er iemand bij je bureau komt staan met een dringende vraag of een persoonlijk verhaal. Het is belangrijk dat jij je goed kunt uitdrukken in woord en geschrift. Je kunt prettig communiceren met zowel de mensen op de sales afdeling, als de teamleiders en de productiemedewerkers. Daarnaast zoeken we iemand die accuraat is, ervaring heeft met salarisadministratie en iemand die het leuk vindt om afwisseling in de werkzaamheden te hebben.

Wat bieden wij?
Het betreft een functie die, bij goed bevallen, voor langere tijd is. Je zal 5 dagen in de week van 9:00 uur tot 13:00 uur werken, 20 uur per week. Het salaris ligt tussen €12,- en €13,50 bruto per uur afhankelijk van leeftijd en ervaring. De startdatum is in overleg, maar het liefst zo snel mogelijk. Daarnaast biedt het bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid tot tijd voor tijd.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hightech oplossingen. Elektronische oplossingen die voor een klant écht het verschil maken. Vanuit twee vestigingen, Veendam en Drachten, worden klanten in sectoren als defensie, security, medisch en industrie geholpen met het realiseren van hun ambities. De ongeveer 150 medewerkers maken van deze ambitie realiteit!
Kenmerkend voor deze organisatie; nuchter, positief, hard werken en veel humor. De gemiddelde collega is loyaal aan het bedrijf. Ben jij 25 jaar in dienst, dan komt jouw foto tussen de wall of fame te hangen.

Functie eisen

- Je hebt een relevante opleiding op MBO niveau 4 afgerond;
- Je hebt ervaring met (salaris)administratie;
- Je bent flexibel, enthousiast en gemotiveerd.

Is dit een vacature waar jij enthousiast van wordt? Reageer dan snel via de onderstaande knop! Of neem contact op met Emmy Pater van MF Veendam via 0598-627 000

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via