Calculator (junior of senior) regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Voor één van onze opdrachtgevers uit Hoogeveen zijn wij op zoek naar een Calculator. Als calculator ben je verantwoordelijk voor het calculeren van diverse uiteenlopende projecten in de bouw. Je geeft de klanten advies vanuit kantoor en op locatie als dat nodig is. Je maakt offertes met de bijbehorende tekeningen. Bij het binnenhalen van een opdracht pak je de projectbegeleiding op. Je moet stevig in je schoenen staan, want je moet de onderaannemers aansturen. Je werkt dagelijks met MS Office en Auto-CAD. Heb je nog geen ervaring? Geen punt! Er zijn mogelijkheden om het vak te leren! Het betreft een baan voor fulltime en voor langere tijd. Je krijgt eerst een detacheringscontract bij MF voor 6 maanden en daarna krijg je een contract van de opdrachtgever. Ben je enthousiast geworden van de functie? Reageer dan direct!

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een MTS diploma, MBO Bouwkunde of vergelijkbaar;
- Werkervaring is geen harde eis, er zijn mogelijkheden om het vak te leren;
- Je bent fulltime en per direct beschikbaar;
- Je bent handig met de computer en kunt goed overweg met MS Office en Auto-Cad;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je bent commercieel vaardig, nauwkeurig, een echte teamplayer, je staat stevig in je schoenen en je hebt leidinggevende capaciteiten.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via