Voorman productie

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Leek

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Leek zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven voorman productie. De producten die hier worden gemaakt vind je terug in miljoenen huishoudens en bedrijven over de hele wereld. Het betreft innovatieve producten en oplossingen voor zowel consumenten als de projectenmarkt. De productenrange bestaat uit een breed assortiment dat geschikt is voor gebouwen van alle soorten en maten.

Als groepsleider ben je op de vloer aanwezig om jouw collega’s aan te sturen en te coachen tijdens het produceren van producten bij één of meerdere productielijnen en/of productieafdelingen. Hierbij ligt de focus op de verbetering van de output, optimale kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Daarnaast zorg je ervoor dat dit gebeurt binnen de normtijden. Om dit alles in goede banen te leiden zorg je voor een optimale medewerkers- en machinebezetting.

Verder zorg je voor training, opleiding en kwalificaties van de medewerkers en houdt je hiervan de opleidingsadministratie bij. Je houdt regelmatig functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw collega’s legt deze gesprekken vast in resultatenplannen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding- en registratie.

Wat wij bieden:
Een baan voor langere tijd, waarbij je direct een jaarcontract aangeboden krijgt bij de opdrachtgever. Het betreft werkzaamheden in dagdienst, echter wordt er in drukke periodes in 2 ploegen gewerkt. Het salaris is conform CAO Metalektro. Daarnaast:
- is er sprake van een vakantietoeslag van 8%;
- heb je recht op 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- ontvang je ADV-dagen;
- geldt er een bonusregeling tot maximaal 9% van het basisjaarsalaris.

Functie eisen

Het bedrijf is op zoek naar een voorman productie met, bij voorkeur, bekendheid met de werkwijze en bediening van metaalbewerkingsmachines en hulpmiddelen. In ieder geval heb je ervaring in een productieomgeving. Verder:
- ben je initiatiefrijk. Je ziet het werk liggen en onderneemt actie;
- zoek je continu naar mogelijkheden ter verbetering;
- heb je ervaring met coachen en aansturen van medewerker;
- denk je in mogelijkheden in plaats van beperkingen;
- kun je omgaan met MS Word, Excel en Outlook;
- heb je ervaring met productieadministratie (bij voorkeur SAP).

Wil jij aan de slag bij een bedrijf waar met plezier gewerkt wordt? Dan is dit de aangewezen plek! Voldoe je aan het profiel en wil je in aanmerking komen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door je cv te uploaden via onderstaande sollicitatieknop. Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Nina van Venrooij, bereikbaar op 050-3139003.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via