Metaalbewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Assen

Over de functie

Altijd al geïnteresseerd geweest in het maken van verschillende soorten gasbranders? Vind je het leuk om diverse complexe technische tekeningen te lezen of ben je bereid om dit te leren? Beschik je daarnaast over een werkethos waarmee je menig mens versteld doet staan? Dan ben jij de aangewezen persoon om als metaalbewerker bij Bekaert Combustion Technology aan het werk te gaan. Met een stel leuke collega's werk jij dagelijks aan de productie van duizenden gasbranders voor diverse opdrachtgevers uit allerlei landen! Je begint de ochtend met een ochtendoverleg en vervolgens ga jij vol goede moed werkzaamheden uitvoeren zoals puntlassen, walsen, knippen, kanten etc. Allerlei soorten metaalbewerkingen zullen de revue passeren. We bieden jou een startsalaris van maar liefst € 12.92 per uur exclusief ploegentoeslag, een reiskostenvergoeding van € 0.19 per kilometer, een bedrijfsoverall, een prettige werksfeer, mogelijkheden om door te groeien en zelfs kans te maken op een vast contract. Solliciteer dus gauw!

Over het bedrijf

De afdeling Combustion Technology B.V. van Bekaert, marktleider in haar segment en technologisch aanvoerder van haar productsoort, gevestigd te Assen, maakt onderdeel uit van de wereldwijd opererende Bekaert Groep met een hoofdkantoor in België. De vestiging in Assen telt momenteel ca. 250 medewerkers. De organisatie houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van gasbranders voor centrale verwarmingsketels ten behoeve van huishoudelijk en commercieel gebruik. Verregaande innovatie en specialisatie van de productie van kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke branders is kenmerkend voor deze afdeling.

Functie eisen

- Jij bent bereid om in de 2-ploegendiensten te werken;
- jij bent fulltime beschikbaar;
- jij bent van nature technisch onderlegd;
- bij voorkeur beschik je over een technische opleiding;
- en tot slot beschik jij over een uitstekende werkhouding.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via