Operator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Je verliest het productieproces geen seconde uit het oog. Met jouw sterke technische skills breng jij moeiteloos zowel midden in de nacht als overdag je kunsten in de praktijk. Dit ga jij doen voor Dunlop Conveyer Belting in Drachten. Als operator sta jij te popelen om te gaan werken in een grote internationale organisatie. Want dat geen dag hetzelfde is bij zo’n grote jongen, dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen.

Je raakt niet snel van slag wanneer de lampjes van jouw dashboard roodgloeiend staan te knipperen. Op je gemak ga je op onderzoek uit om te zien wat eraan de hand is. Je stelt de machines zo in dat het proces optimaal zijn ding doet, toch zit er wel eens een kleine kink in de kabel. Oplossen van storingen zie jij als uitdaging dus wat er ook aan de hand is, door jouw kalmte en technische vaardigheden heb je die storing binnen no-time opgelost.

De ene week sta je op voordat de vogels fluiten en de andere keer slaap je uit zolang je kan. De voordelen van het werken in ploegendiensten is dat je niet altijd vroeg je nest uit hoeft, en ook dat je af en toe tijd hebt om overdag te doen en laten waar je zin hebt. Met de zomermaanden in het vooruitzicht zijn wij ervan overtuigd dat je de voordelen van werken in ploegen zelf ook wel ziet.

Over het bedrijf

Dunlop houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten.
De producten worden grotendeels geexporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten.
Het bedrijf beschikt over eigen verkoopkantoren in verschillende landen en heeft een uitgebreid netwerk van agenten.

Functie eisen

We hebben in ieder geval een flinke dosis technisch inzicht van jou nodig. Je bent ook niet bang om vies te worden want tsja, als jij met je neus in de machines zit dan bestaat die kans dat je er met een zwart pak uit komt. Lekker sleutelen en de boel in de gaten houden om het proces zo zuiver mogelijk te houden dat is waar jij energie van krijgt. En verder:
• Heb je mbo werk- en denkniveau
• Is werken in 3-ploegen voor jou geen probleem. Je werkt een hele week in een bepaalde dienst, en deze diensten zijn als volgt:
o Dienst 1: 06.00 tot 14.00 uur
o Dienst 2: 14.00 tot 22.00 uur
o Dienst 3: 22.00 tot 06.00 uur

Aanbod
Natuurlijk zit er ook iets voor jou in het vat. Zo kun jij je zwarte roetvegen tijdens het werk eraf douchen. Ja, je leest het goed, je hoeft je vieze pak dus niet de hele dag aan te houden. Scheelt weer als je toch niet zo van viezigheid houdt. Daar voegen we aan toe:
• Een bruto uurloon van € 12,23 en een 3-ploegentoeslag van 18,5%
• Een roet- en douchevergoeding en reiskosten van maximaal € 3,93 per dag.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via