Operator Elektrotechniek

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Werken bij een high tech bedrijf in Veendam? Bij Variass kan dat! Als operator ben jij werkzaam op de SMT (Surface Mounting Technology) afdeling. Met jouw kennis van elektrotechniek en printplaten voeg jij echt wat toe aan het team. In drie ploegen werk je, samen met je collega’s, aan het produceren van allerlei soorten printplaten. Door middel van het machinepark worden deze printplaten vliegensvlug in elkaar gezet. Dit kan alleen wanneer jij de verschillende, maar op het oog gelijke, componenten nauwkeurig op de juiste plek plaatst en zorgvuldig werkt.

Hoe ziet jou werkdag eruit?
Jouw werkdag begint met een overdracht. Door goede communicatie en een duidelijke overdracht weet je precies wat er van je verwacht wordt. Daarna begin je, samen met je collega’s, met een nieuwe order. Jij begint met het voorbereiden hiervan. Je zoekt de goede componenten bij elkaar en zorgt ervoor dat ze in de goede volgorde klaar staan om verwerkt te worden. Je legt alles wat je doet nauwkeurig vast in het computersysteem en zorgt voor een overzichtelijke terugkoppeling van kwaliteitsgegevens. Daarna krijg je een andere order; een aantal componenten moeten omgebouwd worden. Wanneer er iets mis gaat, ga jij met de soldeerbout aan de slag om de fout te herstellen. Aan het einde van de werkdag zorg je ervoor dat de apparatuur, onderdelen en gereedschappen weer netjes opgeruimd zijn en dat er een overdracht mogelijk is aan de volgende ploeg.

Over het bedrijf

Variass is een system supplier, gevestigd in Veendam en Drachten en bestaat uit vier onderdelen die allemaal hun eigen specialisme hebben. Variass is actief in de medische en industriële markt, daarnaast is Variass ook actief voor defensie en security. Er wordt voor deze markten een groot scala aan producten ontworpen en geproduceerd. Bij Variass Electronics in Veendam ligt de zwaarte op het produceren van printplaten. Deze worden over de hele wereld gebruikt en ingebouwd en apparatuur. Daarnaast worden bij Variass Electronics in Veendam ook enkele apparaten geproduceerd.

De sfeer bij Variass kenmerkt zich als rustig, nuchter en no nonsense. Je werkt in een hecht team, waarvan meerdere medewerkers al lange tijd werkzaam zijn bij het bedrijf. Er is zelfs een wall of fame, waar de langst werkende medewerkers in de spotlight worden gezet.

Functie eisen

- Elektrotechniek en/of mechatronica is voor jou geen abracadabra;
- Je hebt een positieve instelling en vindt het leuk om samen met een team doelen te behalen;
- Nauwkeurig en zorgvuldig zijn kenmerken die jou typeren;
- Je hebt zin om nieuwe dingen te leren en bent bereid om te investeren in je nieuwe werkplek.

Wat bieden wij?
- Een startsalaris van €12,13 bruto per uur, op basis van CAO Metalektro;
- Werk voor langere tijd. Bij goed bevallen is er een kans op een contract bij de opdrachtgever;
- Je bouwt 24 vakantiedagen op wanneer je full time werkt, daarnaast is er een mogelijkheid tot het opbouwen van tijd voor tijd;
- Er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Wanneer jij laat zien dat je wil investeren en gemotiveerd bent, zal je steeds verder kunnen komen door middel van een intern opleidingstraject.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via