Machine Operator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leek

Over de functie

The world is in your hands! De producten die jij maakt zijn te vinden in miljoenen huishoudens en gebouwen over de hele wereld. Dit doe jij in twee of drie ploegen samen met een team van collega’s die allemaal feeling hebben met het eindproduct.

Jouw werkdag begint met een ploegenoverdracht onder het genot van een kop verse koffie. Zodra je weet welke orders er lopen en wat de planning is voor vandaag stap je de werkvloer op. Hier draaien diverse machines en installaties die jij bewaakt en bedient. Dit doe je in nauwe samenwerking met jouw collega machine operators. Je controleert de verschillende machines en stelt deze waar nodig bij. Het ombouwen en in- en afstellen van de machines doe jij met vakkundige precisie, op de millimeter nauwkeurig om precies te zijn.

Naast het in- en afstellen van de machines zorg je er ook voor dat kleine storingen worden verholpen en de nodige onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Fouten probeer je zo veel mogelijk te voorkomen door de aangevoerde grondstoffen of halffabricaten te controleren op afwijkingen. Dit doe je zowel visueel als door middel van meetapparatuur. Daar waar nodig help je met het inpakken van producten.

Genoeg te doen dus. Hierbij krijg je uiteraard de nodige begeleiding en ondersteuning van je collega’s om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en jij draagt je steentje daar aan bij.

Wat wij bieden:
Een baan voor langere tijd met interne opleidingsmogelijkheden. Het betreft werkzaamheden in 2- of 3- ploegendienst. Het salaris is conform CAO Metalektro. Daarnaast:
- ontvang je een ADV- en ploegentoeslag;
- ontvang je een reiskostenvergoeding (afhankelijk van je woonplaats);
- bouw je na 26 gewerkte weken pensioen op;
- maak je, bij goed functioneren, kans op een contract bij de opdrachtgever.

Functie eisen

Het bedrijf is op zoek naar machine operators met het ‘fingerspitzengefühl’ die secuur kunnen werken. Je vindt het niet vervelend om fysiek werk te doen waarbij je af en toe zware dozen tilt en langdurig staat en loopt. Verder:
- heb je ervaring als productiemedewerker of machine operator, bij voorkeur binnen een technische omgeving;
- beschik je over minimaal een MBO niveau 2 opleiding in een relevante (technische) richting;
- heb je kennis van veiligheids-, arbo-, milieu- en kwaliteitsvoorschriften;
- werk je gestructureerd en netjes .

Wil jij aan de slag bij een bedrijf waar met plezier gewerkt wordt? Dan is dit de aangewezen plek! Voldoe je aan het profiel en wil je in aanmerking komen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door je cv te uploaden via onderstaande sollicitatieknop. Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Nina van Venrooij, bereikbaar op 050-3139003.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via