Intercedent Stadskanaal

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Vast
 • Standplaats Stadskanaal

Over de functie

Mensen aan een baan helpen, dat is jouw drijfveer als intercedent van Stadskanaal. Je benadert werkzoekenden pro-actief en zet alles op alles om een nieuwe baan voor ze te vinden. Je kijkt uiteraard eerst naar de openstaande vacatures bij bestaande klanten, maar belt ook gerust met nieuwe klanten om te kijken of er een match is. En als het lukt, kan jouw dag niet meer stuk! Een blije kandidaat, een tevreden klant en actief kunnen bijdragen aan het succes van de vestiging.

Als intercedent bij MF heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Je hebt verschillende rollen als recruiter, werkgever en relatiebeheerder. Bovendien heb je met verschillende klanten, contactpersonen en kandidaten te maken die allemaal om een andere, persoonlijke benadering vragen. En juist dat maakt dat je werk zo boeiend is. Vanuit de verschillende rollen en de discipline om te groeien zijn dit je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Werven dan kandidaten via verschillende (online) kanalen, zoals jobboards en social media en via wervingscampagnes die je zelf bedenkt en uitvoert.
 • Voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten om ze zo goed te leren kennen, zodat je de juiste kandidaat weet te vinden voor de vacature óf de juiste opdrachtgever voor de kandidaat.
 • Begeleiden van uitzendkrachten, onder andere door het voeren van functionerings- en scholingsgesprekken.
 • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers en prospects, zowel telefonisch als persoonlijk. Je bent oprecht betrokken en geïnteresseerd, je begrijpt wat ze bezighoudt en weet wat ze van ons verwachten. Je bezoekt bedrijven voor nadere kennismaking, evaluatiegesprekken en werkplekbezoeken.
 • Binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten. Je bent gedreven om resultaten te behalen dus zie jij een kans in de markt dan benut jij deze. Je vertegenwoordigt MF en maakt dat opdrachtgevers graag zaken met MF willen doen.
 • Zorgen voor een correcte administratieve afhandeling. Opstellen arbeidscontracten, bijhouden personele gegevens en verlonen van gewerkte uren.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de grootste regionale intermediairs van Noord-Nederland. Bij MF Uitzendbureau kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werkt gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

We bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een collectieve pensioenregeling, winstuitkering en een prachtig vernieuwd kantoor in Stadskanaal. Om deze klus te klaren willen we graag dat je 32 - 40 uur bij ons komt werken.

Daarnaast bieden we je:

 • een salaris tussen de € 2.001,- en € 3.078,- afhankelijk van jouw ervaring
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd of in salaris)
 • een intern trainingsprogramma bij de start
 • een actieve personeelsvereniging

Functie eisen

Jij bent net zo veelzijdig als de functie van intercedent zelf: creatief, resultaatgericht, overtuigend, flexibel, stressbestendig en een echte doorzetter. Hier voeg je aan toe:

 • HBO werk- en denkniveau
 • (Stage)ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld: recruiter, consultant of accountmanager
 • Ervaring in de uitzendbranche is geen harde eis, wel mooi meegenomen

Tijd om te ondernemen!
Met een ondernemende houding kom je bij MF Uitzendbureau het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij ons. Ben jij die intercedent? Laat het ons zien en solliciteer direct! Je mag je sollicitatie richten aan Margriet Veldman en versturen naar personeelkwaliteit@mfgroep.nl

Heb je toch nog inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Margriet Veldman via telefoonnummer 050-599 14 90.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via