Meewerkend voorman montage regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Ligt jouw passie bij het werken met metaal en zet jij net dat stapje extra waardoor je dit over kunt brengen op je collega’s? Weet jij je collega’s mee te nemen in het proces van A tot Z? Steek jij ook zelf graag je handen uit de mouwen in het proces? Dan is de vacature Meewerkend voorman in de montage voor jou weggelegd!

Wat ga je precies doen?
Dagelijks leiding geven en toezicht houden in combinatie met het meewerken in de montage, zo ziet de basis van jouw nieuwe baan er uit. Het is belangrijk dat jij de controle uitvoert op de voortgang en de kwaliteit van de montagewerkzaamheden die in de werkplaats plaatsvinden. Zelf voer je ook montagewerkzaamheden uit, dus je weet als geen ander wat voor eindproduct er af geleverd moet worden. De producten die in de werkplaats klaar gemaakt zijn, moeten vervolgens bij de klant worden gemonteerd, ook dit is onderdeel van jouw functie!

Aanbod:
Deze fulltime functie ga je vervullen in een leuk team met een passend salaris bij jouw ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit mag je ook verwachten, want er wordt nogal wat van je gevraagd! Je krijgt eerst een tijdelijk contract bij MF Uitzendbureau en mocht het goed bevallen, dan krijg je een contract bij de opdrachtgever.

Functie eisen

- Afgeronde MBO opleiding richting WTB en/of Bouwkunde;
- In het bezit van geldig BHV, VCA-VOL certificaat en heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te behalen;
- In het bezit van rijbewijs BE is een pre;
- Je kunt werken met verschillende materiaalsoorten, hoogwerkers en kranen zijn geen uitdaging en je bent ook handig met monteren en lassen;
- Programma's Word en Excel zijn voor jou geen onbekend terrein;
- Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Duits en Engels;
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
- Tot slot is in de kost gaan geen probleem voor jou.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via